Tro, Håb & Inspiration

Man skulle nok have været der…

For os, der lytter til lovsangsmusik er Matt Redman et velkendt navn. Siden 1994 har han udsendt 17 albums hvor Let There Be Wonder (Live) er det 4 live album.

Alle sangene er optaget live under en koncert, undtagen det sidste nummer på pladen. Dette nummer er single versionen af nummeret der indleder pladen, ’The Same Jesus’. Det virker lidt overflødigt, at nummeret er med, når det nu er et live album, man har udgivet, og det ellers allerede findes på pladen.

Musikalsk er man helt på hjemmebane. Lydbilledet er klassisk lovsang. Masser af guitar og bas og ellers et orkester, der er godt sammenspillet. Er man til klassisk lovsang er der masser at komme efter. Dog er der nogle sange, der virker som om de er mere til et live publikum end til at lytte til. Sangen ’King Jesus’ har for eksempel passager, hvor den bliver meget messende.

Man kan også høre koncert-deltagerne synge med. Det er lidt som at høre naboen, der holder fest. Det er meget federe, hvis man selv havde været med. Og det er nok her, pladen er svagest.

Rent stilmæssigt virker pladen også som noget man har hørt før. Mange af teksterne til sangene er skrevet ud fra kendte passager i biblen, der er blevet fortolket i et utal af sange.

Teksterne er en stor hyldest til Jesus, men er alligevel lidt for meget af det samme. Selvom det er på sin plads at hylde kongen, er det lidt for upersonligt. Til gengæld er det nemt at synge med på, og det kan både publikum og lyttere benytte sig af.

Som så meget andet fra Matt Redmans hånd er denne cd bestemt af høj kvalitet, men nyskabende musik er det ikke. Det er mere af det samme, som man hurtigt kan gå hen og få nok af.

Her kunne din reklame være
Se også