Tro, Håb & Inspiration

Sej Country

Er du til LeAnn Rimes, The Chicks eller Shania Twain, vil du også synes om dette album.

Jeg havde ikke lige hørt til Anne Wilson før, men hun lyder ganske rutineret, til trods for at hun debuterede i 2021 med en single (plus en jule-single), og dette album er hendes første plade i fuld længde. At hun lyder så rutineret kan skyldes, at hun har gode folk omkring sig, men helt sikkert også en stor portion talent.
Hendes country-stil er tilsat flere rock-elementer hvilket gør musikstilen en del sejere end de tre navne nævnt i indledningen, som nok nærmere kan kaldes country-pop.

Stilen for denne type musik kaldes også gothic country eller “mørk country.” Uanset hvad man kalder det, så lader det til at virke. Det betyder egentlig bare, at der er elementer af blues blandet ind i stilen.
Pladen er udgivet hos det store selskab Capitol, og musikken røg da også hurtigt ind på Billboard Music Awards, så hun er i “gode markedsføringshænder.”

Man får noget for pengene, når man køber dette album. Femten velskrevne numre med en overraskelse på den sidste sang: Der dukker Crowder nemlig up i en duet. Selvom han ikke har den mest imponerende stemme, så leverer han altid en god, tilbedende performance.

Mit yndlingsnummer på pladen er sang nr. tre “Devil”. Teknisk set er det sang nr. fire, men det første nummer er bare “filmagtige lyde,” der lyder som noget, Imagine Dragons kunne have lavet, og som bare leder op til den første egentlige sang Scatter (der også er ganske god).

Turne-mæssigt har hun varmet op for flere kendte navne, som fx Big Daddy Weave, Zach Williams, Matthew West og så Crowder, som der kom en duet ud af på pladen. Vil du høre noget ny, god musik, så går du ikke galt i byen her. Anne Wilson kan varmt anbefales!

Kunstner: Anne Wilson

Titel: My Jesus

Genre: Country Rock

Download: itunes.dk – Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også