Tro, Håb & Inspiration

Elevator lovsang på øverste etage

Det var ikke så meget, jeg havde lagt mærke til Elevation Worship, før de blev slået i hartkorn med Bethel og Hillsong, da tre reformerte gutter fordømte al lovsang derfra. (Se evt. artiklen fra foråret.)

De har helt klart noget at byde på med gæsteoptrædener af fx Kari Jobe (sammen med sin mand, Cody Carnes) o.a. foruden deres egne dygtige folk på denne live indspilning.

Elevation Worship er lovsangsteamet fra kirken Elevation Church i Charlotte, North Carolina i USA. Teamet leder lovsang i deres hjemkirke på ugebasis, men turnerer også verden rundt, nogle gange med folk som Lauren Daigle, Passion, Hillsong og Bethel.

Der er mange gode sange på indspilningen. Sangen ‘The Blessing’ var allerede et hit, inden pladen kom ud og fik stor opmærksomhed på sociale medier.

Pladen er udgivet i to versioner. Den “almindelige” til 109,- med 19 sange. Derudover kan man få en “Deluxe” version med 22 sange til 139,-. Min anmeldelse er lavet ud fra den “almindelige.”

Prisen for disse to er højere end normalt for udgivelser på iTunes. Det skyldes, at man ikke kun får musikken, men man får det hele som musikvideoer også. Efter de første 10 sange kommer (næsten) det hele igen som musikvideoer fra live-indspilningen minus ‘The Blessing’. Musikvideoen til ‘The Blessing’ er heller ikke på deluxe-versionen.

Nogle af de andre gode sange er dels de to uptempo ‘My Testimony’ og titelnummeret ‘Graves into Gardens’, og dels de to stille numre ‘Available’ (som Matt Redman bl.a. har været med til at skrive) og sangen ‘Have my Heart’, der begge har en dejlig inderlighed. Begge sange synges af Tiffany Hammer, som er en af “deres egne.” ‘Have my Heart’ virker som om det er en sang, der er opstået spontant (på et eller andet tidspunkt. Nok ikke lige til denne koncert, men det gør jo ikke noget. Den er god.)

I sangene ‘Never Lost’ og ‘What would you do’ bevæger de sig lidt væk fra lovsangs-genren og over i afro-amerikansk gospel, som vi kender det med gospelkor. På disse to sange får de hjælp af henholdsvis Tauren Wells og Isaiah Templeton.

Kunstner: Elevation Worship – Titel: Graves into Gardens (Live) – Genre: Worship
Forhandler: itunes.dk – Pris: 109,- kr.

Her kunne din reklame være
Se også