Tro, Håb & Inspiration

Still going strong

Skillet kører videre i sikker stil på denne indspilning – dog med små overraskelser.

Hip-hop bandet, der endte med at blive et rock band, fortsætter ufortrødent med den sædvanlige gode energi. Du får 12 gode sange med i posen. Jeg har oplevet Skillet live et par gange (i Århus), og de er ikke ligefrem kendt for deres guitarsoloer, derfor studsede jeg ører, da Seth Morrison pludselig leverede en fed en af slagsen på titelsangen ‘Dominion’. ‘Dominion’ er i øvrigt en af de bedste sange.

Teksterne er gode og trosbaserede. Ligesom på det forrige album har trommeslager (Jen) Ledger lidt mere at “skulle have sagt” nu, hvor hun også har gang i en sideløbende solokarriere, som fx på sangen ‘Destiny’. Hendes stemme minder stadig en del om Avril Lavigne (ikke at det gør noget).

De har også leget med en “basstemme”, der dukker op ind imellem som fx på ‘Shout Your Freedom’ og ‘White Horse’, men man skal skrue godt op for at lægge mærke til det. Dette giver sangene et ekstra pift. Udover de nævnte er ‘Destroyer’ også en god sang. Det må ‘Ignite’ også siges at være.

Forsanger og bassist, John Cooper, er ikke bleg for at lægge sine meninger ud på de offentlige medier (se Udfordringen 20. feb. 2022), hvilket nogle gange bringer ham i vælten og gør ham upopulær, men han har gode værdier og som regel ret i det, han siger. (Senest om hvordan dekonstruktion af troen ikke virker, og at man ikke kan adskille Jesus fra Bibelen.)

Albummet starter med en rigtig “irriterende lyd” på åbningssangen ‘Surviving The Game’, og det virker som om Skillet gerne vil drille lytterne, men når først man er kommet forbi den, er det et helstøbt og varieret album, vi har med at gøre. Der er en god blanding af de hårdtslående sange og de mere stille ballader.

Kunstner: Skillet

Titel: Dominion

Genre: Hard Rock

Download: itunes.dk

Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også