Tro, Håb & Inspiration

Eksperimenterende lovsang. Virkelig.

Til dem, der leder efter spændende musik: Zeal smeder igen et album i ilden – og der er brændt igennem med rumklang-elektronisk-eksperimenterende lyde i dette lovsangsprojekt.

Jeg vil anbefale at lytte til dette album, hvis man har brug for at blive inspireret til enten en ny slags lovsang, sin sangskrivning, sin fordybelse eller hvis man bare har hørt det samme om og om igen. Dette album er dedikeret til spændende riffs, en kavalkade af lydstykker og en lyrik, der kalder på fornyelse. Og forståelse. Deres rytme ændres i hver eneste sang. Den måde, der komponeres på, er anderledes.

Det er ikke decideret ‘lovsang’, men det er sange, hvor Jesus er vævet ind i det garn, hvorpå noderne og lyrikken holdes på plads. Der er mange ‘udtryk’, og vi kommer rundt om alle følelsesregistre også.

‘The Coma’ handler om en person, der vil ud af tågen. Han taler på bedste Søren Kierkegaard-vis (Filosofiske Smuler) om det øjeblik “The Moment”, som vil være den ild, der kommer som løsning.

“Backwards” er nu meget menneskelig og handler om tvivl og om, hvordan man kan have lyst til at undgå kirken.

En sidste sang, jeg vil fremhæve, er “A little bit of faith”, som er en slags konklusion på, at selvom rejsen har været hård, er det faktisk kun en smule tro, der skal til. Måske er det et sennepskorn, de taler om. Det er alt, der er behov for. Der er ingen grund til at løbe fra noget:

You’ve been loving, you’ve been praying
So take a breath and don’t forget you’re by my side
My side

Kunstner: Zeal – Titel: Kings Kaleidoscope – Genre: worship/alternative
– Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også