Tro, Håb & Inspiration

Over 700 IMU’ere har indtaget Rosborg Gymnasium i Vejle

I denne weekend har over 700 teenagere indtaget Rosborg Gymnasium til IMU’s Event 2021. Temaet er ’FESTEN’.

Deltagerne fra teenklubber og efterskoler rundt om i landet kan weekenden igennem opleve møder, lovsang, smågrupper samt forskellige seminarer og aktiviteter – alt sammen mere eller mindre relateret til temaet.

Maja og Christoffer fra Sydvestjyllands Efterskole deltager i denne weekend på IMU’s Event 2021 i Vejle.

– Livet igennem deltager vi i mange fester, som kan markere forskellige livsbegivenheder eller er til for at styrke et socialt fællesskab. Fester er en stor del af dansk kultur og levevis, men på Event 2021 vil vi også gerne pege på den store fest, vi har i vente – nemlig FESTEN på den nye jord, fortæller arrangørerne om valget af tema.

På Sydvestjyllands Efterskole i Bramming har eleverne set frem til at deltage på Event 2021:

– Jeg glæder mig til masser af lækker lovsang og til at se, hvad smågrupperne er for noget… jeg tror, det bliver rigtig hyggeligt!’ sagde en forventningsfuld Maja Waskiw før weekenden. Også Christoffer Tang Sørensen var i forventning:

– Jeg glæder mig også vildt til en masse fed lovsang! Men også til at være sammen i det kristne fællesskab…og til bare at være sammen med mine venner!’

Både fordybelse og fest

Når der er samling i smågrupper, har hver gruppe en leder, som deltagerne kan hænge ud med og tale med omkring de spørgsmål, der måtte opstå i løbet af Event. Lørdag aften er festaften med møde, lovsangsfest, koncert, bingo-party, Just Dance, åben scene m.m.

Af unge for unge

Event er arrangeret af unge for unge. Det er unge fra Indre Missions Unge (IMU), hvoraf flere er tidligere Event-deltagere, som brænder for at give den enkelte teenager noget værdifuldt med i livet både som menneske og som kristen. De lægger et stort arbejde i at få sammensat et program på de unges præmisser.

Her kunne din reklame være
Se også