Tro, Håb & Inspiration

Bliv forelsket igen

Bliv inspireret af en dygtig sanger med slagkraft og mange år i branchen!

“Let them fall in love” ligner en retroplade, og det er den også – på en måde. Stilen er fra den tid, hvor Cece blev kendt første gang. Hun er vel et sted i halvtredserne nu…kan man dog ikke se på coveret. Nogen af os kvinder holder os bare godt, hvad kan man mere sige….nå, nu til indholdet:

Titlen på pladen antyder, at lytteren måske kommer til at mærke en nyforelskelse ved køb af pladen. Og i gospel-format? – Interessant! I hvertfald kan jeg, uden for mange spoilers, fortælle, at man bliver sendt tilbage til god, gammeldags, velskrevet, personlig, gedigen, sort gospel. Det er klassisk! Baggrundskor… De skiftende rytmer, som går fra ballader til rytmisk gospel til solosang, og naturligvis de storladne vokale afleveringer. Lydmæssigt er der noget for enhver, altså dem der har hang til gospel..

Jeg tror faktisk ikke, at nogen der kan lide gospel, ikke ville kunne lide dette. Og fordi fru Winans er så dygtig til også at synge enormt poppet og lige-på-tonen, er det enormt harmonisk. Og det er faktisk her, hvor filmen knækker en kende for undertegnede. Fordi: Gospel, i hvertfald for mig, er de der situationer, hvor solosangeren på scenen fyrer den så meget af, at remmene på kjoler og hatte på publikum næsten falder af. Skrig og sang smelter sammen. Passion for Gud, udtrykt af solisten gennem de stolte, høje toner, slår benene væk under selv korpiger og bandet, og man må bare indse, det er et helligt øjeblik. Det manglede jeg lidt på pladen. Det er en skam, at Winans ikke tager flere chancer. Men udover det: køb pladen, lær sangene og bliv forelsket igen.
Marianne Glitfeldt

Kunstner: Cece Winans – Titel: Let them fall in Love – Genre: Gospel – Download: itunes.com – Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også