Tro, Håb & Inspiration

Over 300 teenagere festede til Believe XL

Sidste fredag i februar var teenagere fra hele landet taget til Kolding for at være med til Believe XL. Fotos: Simon Nyawade Madsen

Den årlige teenage- og ungdomsfest Believe XL samlede en lørdag i Kolding unge fra hele landet.

Af Camilla Hald
Fredag d. 23. februar afholdt Euroclass og Efterskolen Kildevæld i samarbejde med The House deres årlige teenage- og ungdomsfest Believe XL. Igen i år var der masser af underholdning og feststemning med et festligt set-up.

Foruden café, slikbod, photobooth og UV-lys, som efterhånden ligger tæt på implicit i eventnavnet Believe XL, var der i år adskillige mindeværdige optrædender fra dygtige artister. Natasha Ivanova, som blandt andet er kendt fra Danmarks Modigste, og Ninja Warrior og hendes team, bedre kendt under navnet Street X, fremførte et formidabelt parkourshow. De formåede også at udfordre publikum til selv at påtage sig mod til at overvinde deres frygt. Dette gjorde de blandt andet ved at udfordre til forskellige halsbrækkende stunts.

Populært band fra UK

Twelve24 (UK), som normalt holder til i Manchester, men i øjeblikket turnerer kloden rundt, havde også fundet vej til Kolding. Bandet brillerede med deres energifyldte musik og formåede virkelig at skabe en fest blandt tilhørerne, som med glæde viste deres lækre dancemoves frem. Samtidig benyttede Twelve24 anledningen til at dele trosopbyggende historier fra deres eget liv og pegede hen på, at det har betydning at leve for noget, der er større end sig selv – nemlig Gud, og det som er hans plan for hvert enkelt menneske.

Masser af dans

Igen i år var der også danseoptrædener fra både Euroclass og dansegruppen Bounce, som også i den grad leverede og kom ud over scenen. Efter de forskellige indslag var dansegulvet frit, mens DJ Baklash sørgede for, at feststemningen var helt i top.
Publikum gav den gas på dansegulvet, i slikboden og i caféen og hyggede med gode venner så vel som med nye bekendtskaber. Der var deltagere fra mange forskellige steder i Danmark og også helt fra Tyskland.

En af dem, der havde taget turen til Kolding sammen med sin teenagegruppe, var Celine fra Herning. Celine var yderst begejstret for eventet:
– Det var mega fedt. Især at møde sine venner igen. Og så var det vildt fed musik, sådan seriøst godt! Der var bare en god atmos-fære at være i, for man kunne være sig selv og bare danse, fortæller Celine.

Believe XL er en oplagt mulighed for at invitere venner med, som normalt hverken kommer i kirke eller teenage- & ungdomsaktiviteter. David som er fra Kolding fortæller glad:
– Næsten hele min klasse kom med, og det var så fantastisk! De fik en helt anderledes oplevelse, end de troede.
Jonas, som også er fra samme by, tilføjer:
– Synes alt i alt, at det var en vildt fed aften, og jeg ser frem til næste års Believe XL.

Believe XL er et alkoholfrit og gratis arrangement, som siden 2013 har været holdt i Kolding i slutningen af februar.

Her kunne din reklame være
Se også