Tro, Håb & Inspiration

Glad sportschef i FCUdfordringen

Peter Athon glæder sig over succes på alle tre Herrehold i FCU.

Som sportschef i FCU kan jeg ikke andet end vågne med at stort smil på, især når jeg lige har kigget på stillingerne for de 3 herrehold.

Hvis vi skal starte fra toppen af, så ligger vores 1. hold nr. 2 med 17 point for de første 7 kampe og er det eneste hold, der ikke har tabt endnu. Når jeg har været i Valby på en træningsaften, så må jeg indrømme, at det niveau, vores 1. hold pt viser, aldrig er set højere. Der er mange om buddet, og lige pludselig kunne man nemt tænke større. Men det er seriebold, så tingene kan hurtigt vende, derfor holder vi solidt benene plantet på jorden og tager tingene i det tempo, som vi i klubben hele tiden har gjort; små skridt i den rigtige retning.

Vores 2. hold kan man kun sige wauw til: 6 kampe – 18 point, dvs sige 6 sejre i 6 kampe, og med clean sheet i de sidste 400 min. Igen kunne det godt ligne en oprykning, og jeg ved, truppen 100% går efter den, vi støtter op og krydser fingre for, at det lykkes.

Det sidste hold er vores 3. hold, som spiller i serie 5. De ligger pt på en 6. plads med 10 point i 5 kampe, men mest imponerende er det, at til hver træning er der ca 20 spillere.

Desværre er der pt nogen, som ikke bliver udtaget til kamp pga. at der er så mange at vælge imellem. Det er vi som klub rigtig kede af, da vi godt vil ramme alle. Det er et luksusproblem, at vi i år er for mange, og noget som vi som klub selvfølglig begynder at se på, hvad vi kan gøre ved.

Jeg glæder mig meget til at følge de sidste kampe inden jul, og så må vi igen lave en status derfra.
Mange FCU-hilsener
Sportschef Peter Anthon

Her kunne din reklame være
Se også