Tro, Håb & Inspiration

Julens sange som lovsange

Life.Church Worship fra USA – ikke at forveksle med Life Church i Bradford – har i år valgt at udgive et julealbum – og det er ikke et almindeligt et af slagsen.

Forestil dig de traditionelle julesange, lavet om til lovsange, med et touch af gospel, og så har du dette album. Det er overraskende godt og et must for enhver lovsanger, som også elsker julemusik. Det vil udfordre din opfattelse af de kendte lovsange, og for mig er det en meget positiv oplevelse.

Tag for eksempel sangen ”Noel”, arrangeret som uptempo lovsang, med en forsamling, som klapper taktfast, og en solist, som synger fra hjertet. Det lyder virkelig godt, og jeg får med det samme lyst til at synge med.

Et andet eksempel er ”Go tell it”, som er lavet i mash-up med ”This is amazing grace”. Det er blevet til en fantastisk lovsang, som bare når nye højder. ”Gloria” – albummets titelnummer er en af mine favoritter.

Her er der lovsang og gospel for alle pengene – WOW, det er flot. Solisterne er med til at løfte sangene og gøre dem til lovsange, med deres stemmer og inderlighed.

Der er også selvskrevne lovsange på albummet. Fx sangen ”Faithfull”, som er en lovsang, skrevet ud fra julens budskab, og som kalder på tilbedelse. Den passer så fint ind i resten af albummet.

Det bedste ved dette julealbum er, at det rammer det, vi burde gøre til jul: Tilbede Gud for at Jesus kom til jorden. Så hvis du har brug for et julealbum, hvor tilbedelsen er i centrum, vil jeg absolut anbefale dette album.

Kunstner: Life.Church
Titel: Gloria
Genre: Lovsang
Tilgængelig: Diverse streamingstjenester

Her kunne din reklame være
Se også