Tro, Håb & Inspiration

Spændende ny gruppe

Første studieindspilning fra amerikanske We The Kingdom både overrasker og imponerer.

Før denne plade har der været en EP, en liveindspilning og et par singler. Titelsangen ‘Holy Water’ var også med på EP’en og er nomineret til en dove-award for bedste sang.

Åbningssangen Cages er absolut ikke en lovsang, men er til gengæld fremragende rock-sang, der handler om at fjerne maskerne og være autentiske kristne. Den sang kan sagtens tåle at være på repeat et par omgange. Når jeg siger det sådan, er det fordi de amerikanske anmeldere sætter WTK i bås som lovsangsband.

Man får 12 sange og 3 live-videoer med i købet af pladen. Sangen ‘Peace’ spiller de sammen med Bethel music, men har desværre ikke så meget at byde på rent musikalsk eller lyrisk.

Sangen ‘Don’t Tread On Me’ er cool og minder en smule om Imagine Dragons. Sangen ‘SOS’ starter en smule kedeligt, men så kommer den mest fantastiske bridge, der lige løfter sangen op på et helt andet niveau.

Den 11. sang lyder som noget, man har hørt før, og så går det helt galt med den 12. sang ‘You are Heaven’ der minder om en dårlig Melodi Grand Prix sang fra 80’erne eller en ABBA-sang. Den er er lidt ”tæerkrummende” (undskyld ABBA-fans).

Efter de 12 sange kommer ‘Holy Water’ igen som live video, og det er godt filmet og værd at se. Jeg ville ønske, at de næste to videoer ville have været ‘Cages’ og ‘Don’t Tread On Me’, men det er nogle af de mere traditionelle lovsange fra pladen, der gentages.

Nemlig sangene ‘God So Loved’ og ‘Dancing On The Waves’. Begge sange er ok, men også en smule forudsigelige.

Bortset fra disse ovennævnte kritikpunkter er det et super album, og det bliver interesant at følge, hvad der ellers kommer fra familiegruppen We The Kingdom i fremtiden.

Her kunne din reklame være
Se også