Tro, Håb & Inspiration

Find hvile hos Gud i ny Bethel-lovsang

De fleste, som lytter til lovsang, kender Bethel Music. De har lavet 15 albums, har været nomineret til Grammy awards, og deres lovsange er elsket over hele verden. Jeg er ikke selv udpræget Bethel-tilhænger. Dvs. jeg har ikke lyttet til alle deres albums og hørt alle deres sange. Men en del har jeg hørt, og derfor kom det, jeg hørte på dette album, helt bag på mig.

Jeg havde forventet masser af sang, trommer, fedt band, store stemmer og et syngende publikum. Men det der sker er, at jeg hører det ene skønne nummer efter det andet, som får mig direkte ind i Guds nærvær, hvor der er fred og hvile. Sangene er ren tilbedelse, helt low-key, med instrumenter som er med til at skabe en atmosfære af tilbedelse. Det er så dejligt at lytte til og ”være i”.

Solisterne synger ægte og nærværende og med hver deres flotte klang. På albummet finder man Jenn og Brian Johnson, David Funk, Emmy Rose og Paul og Hannah McClure. Derudover er der nogle gæstesolister.

Mine to favoritsange er ”The blood” og ”I stille Believe”. Sidstnævnte har en stærk tekst, hvor de bl.a. synger: I choose to sing when I can hardly breathe out a breath/ I choose to stand when all I wanna do is give up/ I choose to trust when my whole world is falling apart/ I choose You, Jesus
Ord som vi nok alle kan genkende os selv i, i denne tid.

Så gør noget godt for dig selv og lyt til dette album – og find ind i Guds nærvær.

Kunstner: Bethel Music
Titel: Simple
Genre: Lovsang
Tilgængelighed: alle streaming tjenester

Her kunne din reklame være
Se også