Tro, Håb & Inspiration

FC Udfordringen sikrer sig træner til dameholdet og kårer årets dametalent

Elkjær satte i slutningen af novemger sin underskrift som dametræner for FCU.

Benjamin Mads Elkjær Hansen satte i slutningen af november sin

underskrift som dametræner for FCUdfordringen det næste år.

Sportschef Peter Anthon fortæller, at efter en god snak om sæsonen og hele dameafdelingen, var det nemt at nå til enighed.

– Vi er utrolig stolte over, at Elkjær er vores dametræner mininum det næste år, vi ved der har været henvendelse på ham. Elkjær besidder alle de værdier, vi ser som vigtige i vores klub. Når man ser, hvor meget han har udviklet holdet denne sæson, bliver det spændende at se, hvor langt de kan nå. Elkjær har et kæmpe trænerpotentiale i sig, og det er vi glade for, at vi kan få gavn af i næste sæson, lyder det fra den tilfredse sportschef.

Jane blev udnævt som årets talent for damerne 2018.
Årets talent

Årets talent for damerne 2018 er blevet kåret, og valget faldt på Jane Marlene Pedersen.

Træner for damerne Benjamin Elkjær Hansen begrunder valget:

– Jane har træning for træning, kamp for kamp vist en vilje til at forbedre sig. Alt fra indersideafleveringer til indkast er blevet øvet igennem til træning og kamp. Jane har fightet sig til årets talent! Dertil har hun været til stort set alle træninger og kampe hos FCU.

Her kunne din reklame være
Se også