Tro, Håb & Inspiration

Ung helt redder mor og baby fra biltyv

En video, som er set over 3 millioner gange i USA, viser, hvordan en vaks ansat griber ind, da en mor er ved at få stjålet sin bil uden for en fastfood-restaurant.

Den unge helt, Mykel Gordon, som her ses sammen med sin chef, blev også hyldet af politiet for sin indsats på parkeringspladsen uden for Chick-fil-A-restauranten i Florida.

Den skræmmende episode, som fik en god afslutning, fandt sted uden for en af restauranterne i den kristne fastfood-kæde Chick-fil-A.

En kvinde var netop ankommet til en ”Chick-fil-A”-restaurant i Florida, da episoden fandt sted. Hun stod ved siden af sin bil og var ved at tage sin baby ud af den, da en mand kommer hen til hende, stikker ”noget” i siden på hende og kræver at få nøglerne til bilen. Kvinden ser ikke anden udvej end at udlevere nøglerne. Imidlertid er der en ung mand, som ser det ske og træder til.

Redningsaktionen

Den 26-årige Mykel Gordon, der var på arbejde hos Chick-fil-A og så, hvad der skete, tog en rask beslutning. I en video, som er filmet fra en bil, som holdt tæt på, ser man, hvordan den unge ansatte reagerer, da moderen råber på hjælp.

På videoen kan man se den unge helt overmande den uheldige biltyv. I baggrunden ses kvinden med barnet.

Han løber straks hen for at gribe ind i situationen. Han kaster sig over manden, som slår fra sig og forsøger at komme væk. Men Mykel Gordon får ham lagt ned og holder fast i ham, indtil politiet kommer.

Mykel Gordon kommer ikke alvorligt til skade under episoden, som nu er blevet vist 3 millioner gange på internettet. Den 43-årige gerningsmand blev efterfølgende fængslet og anklaget for biltyveri og besiddelse af våben.

Udråbt som helt

Sheriffen i Oklahoma, har udråbt den unge ansatte som helt, fordi han greb ind. ”En kæmpe tak til denne unge mand, som var så modig,” siger han. Også Mykel Gordons arbejdsgiver er meget stolt af den unge medarbejder:

”Dette er en HELT – dette er Mykel Gordon,” skriver chefen på Facebook. ”På vores arbejde er missionen at tjene andre, og det tog Mykel til et højere niveau med sin indsats i dag,” skriver chefen. På Facebook-siden er der mere end 1.500 kommentarer, hvor folk udtrykker både taknemmelighed og glæde over, at der findes unge, som tør hjælpe andre med livet som indsats.

Moderen kunne efterfølgende, takket være Mykel Gordons indsats, køre hjem med både bil og baby i god behold.

Restaurant-kæden Chick-fil-A er blandt andet kendt for at holde lukket om søndagen og støtte forskellige kristne organisationer.

Her kunne din reklame være
Se også