Tro, Håb & Inspiration

Awakening Europe for 5. gang – nu i Østrig

Konferencen Awakening Europe afholdes i år i Østrigs hovedstad Wien. Kristne fra mange forskellige kirkesamfund og tjenester samles med fokus på at nå europæere med evangeliet.

Sidste år var Awakening Europe i Riga, Letland. Arrangørerne glæder sig over, at der under konferencen var mange nye, som kom til tro på Jesus. Foto: Awakening Europe, Riga 2018.

Visionen og håbet bag Awakening Europe er at se et Europa med engagerede og brændende kristne, som er udrustet til at nå vores verdensdel med evangeliet. Awakening Europe afholdes i år i Wien fra den 13. – 16. juni.

Heidi Baker fra missionsorganisationen Iris Global er også i år en af talerne.

Der er flere velkendte talere på programmet, såsom Heidi Baker, Todd White og John Bevere. Af knap så kendte navne kan nævnes Christoph Cardinal Schönborn, som siden 1995 har været ærkebiskop i Wien og er en indflydelsesrig stemme i den Katolske Kirke på verdensplan.

Ærkebiskoppen har i mange år arbejdet for forsoning blandt de gamle etablerede kirker og frikirkerne i Østrig.

En anden bemærkelsesværdig taler er Philipp Schmerold, der som ung var styret af had og vold og involveret i bevægelsen White Supremecy, som tror på hvide menneskers overlegenhed. Men Gud ændrede hans liv, genoprettede ham og kaldte ham til evangelist. Philipp har en profetisk salvelse og har set mange mirakler og omvendelser gennem sin tjeneste, oplyser arrangørerne.

Han har gennemført Bethel School of Supernatural Ministry in Redding, California og er i dag bosat i Østrig.

Christoph Cardinal Schönborn fra Wien har i mange år arbejdet for forsoning blandt kirkerne i Østrig.
Ud på gademission

Awakening Europe tilbyder udover samlinger med lovsang og undervisning også workshops, som skal udruste deltagerne til at dele deres tro. De følges op af en praktisk del, hvor deltagerne kan gå på gademission og praktisere, hvad de har hørt og lært under konferencen.

Awakening Europe

Bag Awakening Europe står GODfest Ministries Inc. med Ben Fitzgerald i spidsen. Teamet beskriver sig selv som en gruppe passionerede followers of God fra forskellige baggrunde, som brænder for at formidle Jesu kraft og kærlighed til andre.

Har man ikke mulighed for at rejse til Wien, kan man følge Awakening Europe live på www.awakeningeurope.com/live eller se udsendelserne på GOD TV hver aften.

Awakening Europe har tidligere været afholdt i Nürnberg, Stockholm, Prag og Riga.

Her kunne din reklame være
Se også