Tro, Håb & Inspiration

Love Playlist- kærlighedssange

Travis Greene er en amerikansk sanger og præst. God start på en anmeldelse, ikke sandt? I hans korte livstid (født 1984) har han allerede opnået en del. Ambitiøs har han måske været…

Han leder en kirke i South Caroline sammen med sin kone. Han skiller sig ud fra mængden stilmæssigt med sit new yorker gadetøj. Han synger gudesmukt. Hvad er der ellers at sige om ham? Han har her i medio sommer 2020 udgivet en samling kærlighedssange. Leveret stilfuldt med gospel, bethel church-agtig vibe, og det er velproduceret uden at fjerne følelsen af det umiddelbare.

Travis er dygtig til at få sin vokal til at lave krumspring. Det er forfriskende at høre, hvor let det kommer til ham at synge forskellige toner, rytmer og genrer. Det vil man også opleve på dette album.

Han bliver udfordret af Steffany Gretzinger, som er kendt som sanger og sangskriver fra Bethel Church i Californien. De to gør det rigtig godt i de første par sange – det storladne er i fokus – den storladne Gud.

Albummet er ligeså velproduceret og varierende som Kanye West for nyligt har beskrevet musikkreationer. Det er virkelig lækkert at lytte til hver sang, som har sin egen form og rytme og sit eget budskab.

Især i “Good and Loved”, hvor Travis ønsker, vi skal vide, at Gud er god – altid, og at vi er elsket – altid. Meget enkelt. Teologen Henri Nouwen siger det samme i ”et liv som elsket”(2018). At med den vished skal vi leve vores liv.

Dette album handler også om en Gud, der leder efter os. Sangen “ Just want you” viser, at Travis har rødder i gospel-traditionen. Og kan man ikke lide det, så bare rolig, det er silent gospel, og det er virkelig smukt og behageligt.

Det handler om at sætte Gud først. “Be still” sætter ord på de ambitioner, vi kan have…De ting, vi ønsker os. Man skulle tro, denne samling sange er skrevet til de travle. Og lyrikken i sangene fortsætter med en erkendelse af vigtigheden at dyrke stilheden: “ the still small voice…” – glem ikke at dyrke den.

Her kunne din reklame være
Se også