Tro, Håb & Inspiration

Unge trendsættere skal få flere til at handle i Blå Kors’ genbrugsbutikker

Her er de 11 nye trendsættere i Blå Kors, som med opslag på Instagram vil sætte fokus på genbrug og bæredygtighed.

Opslag på Instagram med smarte unge i fund af genbrugstøj er Blå Kors’ nye tiltag for at få flere – særligt unge – til at handle i organisationens genbrugsbutikker.

Den sociale hjælpeorganisation Blå Kors går nye veje med ansættelsen af en flok unge frivillige, som skal skabe opmærksomhed omkring organisationens genbrugsbutikker på Instagram.

Når man handler i Blå Kors’ genbrugsbutikker, er man med til at gøre en forskel for miljøet, men også for børn, unge og voksne i Danmark, som har det svært.

Det budskab skal de unge frivillige i landets fem største byer, København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg, være med til at sætte fokus på, når de fremover bliver en slags ambassadører for Blå Kors’ mere end 50 genbrugsbutikker.

I alt 11 unge er blevet udvalgt som trendsættere, der hver uge vil lægge opslag op på Instagram med genbrugstøj, som de finder i deres lokale butik, og på den måde skal være med til at sætte trenden inden for mode, bæredygtighed og genbrug. Du kan finde dem på Instagramprofilen blaakorsgenbrug_dk.

Det første trendy opslag på Instagram kom op i mandags og er fra Esbjerg. Foto: Screenprint Instagram

Genbrug gør godt

De unge er ansat på lige vilkår med Blå Kors’ øvrige frivillige i genbrugsbutikkerne. De har blot nogle andre opgaver. Som frivillig i Blå Kors får man bl.a. udbygget sit netværk, udviklet sine samarbejdsevner og mulighed for at kommer på forskellige kurser. Og så pynter frivilligt arbejde godt på ens CV.

Blå Kors driver i alt 54 genbrugsbutikker i Danmark inkl. webshoppen lidtsmartere.dk. Al overskuddet fra butikkerne går til at hjælpe blandt andet mennesker, som er hjemløse eller har et misbrug, og børn fra hjem med misbrugsproblemer.

Her kunne din reklame være
Se også