Tro, Håb & Inspiration

BUO holder lejren ’NaturTro’

Ungdomspræst Julie Kajgaard fra U-kirke i Århus holder gudstjeneste på ny ungdomslejr.

For første gang arrangerer Børne- og UngdomsOase (BUO) i samarbejde med ”Valfart” konference 1.-4. april med fokus på det hele menneske.

Temaet for lejren er ”Kristus og Skaberværket”.

– Vi vil have fokus på, at Gud har omsorg for alt, hvad der er os – krop, sind og ånd, og vi vil cirkle om temaer som inkarnation, gudsbilleder og skabelse, fortæller landsleder i BUO, Arne Pedersen.

”Valfart” ligger i Knebel på Helgenæs på SydDjursland og er ”en naturlig base for friluftsliv, aktiviteter, fordybelse og fælleskab, funderet på kristne værdier – med højt til loftet og med plads til enhver”, skriver Stine og Søren Thuesen, der er daglige ledere på Valfart.dk.

Ungdomspræst Julie Kajgaard fra U-kirke i Århus holder gudstjeneste og Rie Skårhøj arbejder med Krop, tro og yoga. Desuden kommer lovsangspræst Arvid Asmussen fra Silkeborg med to omgange ”Den store katedral”. Psykolog Heidi Frølund fortæller om ” Følelser og tro” og valgmenighedspræst Hans-Christian Vindum Pettersson fra Århus fortæller om ”Guds kærlighed til naturen” og ”Guds genoprettelse og klimaforandringer”.

Læs mere på buo.dk/events/naturtro/

Se også