Tro, Håb & Inspiration

På Rudehøj er de nærmest lykkelige igen

Rudehøj Efterskole ligger i Odder ca. 20 km syd for Århus

Efterskoleliv med nærhed og kram! Det er heldigvis igen hverdagen uden coronarestriktioner på landets efterskoler, og det sætter de pris på, på Dansk Oases efterskole, Rudehøj.

– Vi har alle igennem halvandet år mærket betydningen af “samfundssind” og konsekvenserne ved restriktioner. En hverdag og et efterskoleliv i absolut disharmoni. Nærhed, smil, omfavnelse, enhed, tryghed og kram udtrykt i fysisk nærvær uden restriktioner har genfødt efterskolelivet, og vi er nærmest lykkelige igen.

På Rudehøj er vi taknemmelige og håber og beder til et efterskoleår med skuldrene sænket og et fællesskab, der sætter spor i vores lækre teenagere. Lad fællesskabet sejre!, lyder det fra forstander Jacob Hørning.

Her kunne din reklame være
Se også