Tro, Håb & Inspiration

’Jeg takker min Herre og Frelser’

Joshua Taylor Bassett er en amerikansk skuespiller, sanger og sangskriver. Han er kendt for sin hovedrolle som Ricky Bowen i High School Musical: The Musical: The Series

Den 22-årige Joshua Bassett takkede Jesus efter at have modtaget Nickelodeon Kids’ Choice Awards som Favorite Male TV Star den 8. marts.

“Jeg vil gerne takke min Frelser, Jesus Kristus. Der er mange mennesker her, som er tyngede og sønderknuste og ramt af livet,” sagde Joshua, der både er skuespiller, sanger og sangskriver.

“Jeg står her for at sige til jer, som har mistet håbet, at der findes en meget virkelig Gud, som elsker jer mere, end I nok nogensinde vil forstå. Hans løfte er fred, og jeg kan vidne om, at Han helbreder.”

LGBT+- fan døbt i år

Joshua Bassett, som tidligere har været medlem af LGBT-samfundet, lod sig døbe i Bethel Church i februar. Det førte til kritik fra mange af hans tidligere fans, som undrede sig over, at han ligefrem valgte at blive døbt i en kirke, som fastholder et traditionelt syn på sex og ægteskab. Selv udtalte Joshua Bassett i forbindelse med dåben, at Jesus gav ham den fred, han havde brug for i sin kamp mod depression og selvmords-tanker.

Om Bethel Church har han sagt, at han ikke vidste alt om deres regler og trosgrundlag, da han blev døbt. Men han tweetede i februar: ”Mit hjerte er for Kristus og Kristus alene!”

Takketalen

Under sin takketale efter modtagelsen af Nickelodeon Kids’ Choice Awards sagde Joshua Basset: “…Jeg er her for at bekende, at Jesus er min Herre og Frelser.” I den seneste tid har han lagt en række opslag på sociale medier om sin tro. På et af dem synger han en tekst, der tilsyneladende er inspireret af Matt. 16,26 (”Hvad gavner det et menneske at vinde hele verden, hvis sjælen går fortabt? Findes der noget, der er mere værd end et menneskes sjæl?”)

Karrieren

Joshua Taylor Bassett er født og opvokset i Californien. Han er blandt andet kendt for sin hovedrolle som Ricky Bowen i High School Musical: The Musical: The Series. Han medvirker også i filmen Better Nate Than Ever fra 2022. Joshua Bassett er nu midt i “The Complicated Tour”, hvor han vil holde koncerter i 32 byer i USA og Europa med afslutningskoncert i London den 9. maj.

Her kunne din reklame være
Se også