Tro, Håb & Inspiration

Stemningsfyldt EP fra Cindy Morgan

En behagelig lille indspilning, som du godt kan køre på ‘repeat’ uden at blive træt af den.

Cindy Morgan er en veteran inden for den kristne pop-genre med 14 plader bag sig. Hun har også udgivet to plader under navnet Cindy Brouwer, efter hun blev gift med forfatteren Sigmund Brouwer. De har to døtre sammen.

På denne udgivelse vender hun tilbage til navnet Morgan, hvilket er det navn, folk bedst kender hende under. I sine unge dage lavede hun pompøs, forudsigelig klaver-baseret pop med en ujævn vokal, men man mærker, at man nu har en moden artist, der ikke er bange for at gå andre veje rent musikalsk, med godt styr på stemmen.

Denne EP med 6 sange er en stemningsfyldt indspilning med akustiske instrumenter.

Stilmæssigt minder det om gruppen ‘The Isaacs’ eller om ‘Raising Sand’ med Robert Plant og Alison Krauss. – En plade, der vandt 6 grammyer, og som var produceret af kristne T. Bone Burnett.

Cindy Morgan har selv skrevet alle sangene til Autumn & Eve, undtagen sangen ‘West of Nod’, hvortil hun fik hjælp af den kendte sangskriver Wayne Kirkpatrick.

På sin hjemmeside fortæller hun, at hun for det meste opholdt sig udendørs, da hun skrev disse sange, og hun har med vilje valgt at holde lydbilledet meget enkelt, som da hun skrev dem. Hun har inkluderet flere “udendørs lyde” for at genfinde denne stemning.

Idéen til pladen kommer fra de gammeltestamentlige for-tællinger, hvor man møder mange personer, som Gud brugte på trods af deres mange svagheder. Hun følte sig inspireret af disse fortællinger, da hun i sit eget liv har oplevet en god portion af tab og fejltagelser og skriver, at “skuffelser og mirakler går hånd i hånd.”

De bedste sange er de to første: ‘In the beginning’ (som også kommer i en reprise, som sidste nummer), og ‘West of Nod’.

Her kunne din reklame være
Se også