Tro, Håb & Inspiration

Gospelmusical i flot produktion

Torben S. Callesen har skrevet gospelmusicalen ”Revolution – en for alle”, som også er udkommet på diverse streamingtjenester, og dette album er absolut værd at lytte til.

For her er der tale om en bunke gode sange, som kan stå for sig selv, uden at man skal se musicalen. Sangene handler om alt det, der skete i påsken, og hvordan det blev oplevet af de mange mennesker, der var involveret: Disciplene, de skriftlærde, gadefolket, Herodes, Pilatus, Judas – og naturligvis Jesus.

Der er tale om en flot produktion med flotte sange og utrolig dygtige solister, som gør sangene værd at lytte til om og om igen. Der er ørehængere som ”Vi sang hosianna”, ”Det er fuldbragt” og ”Graven er tom”, som de fleste børn og unge let vil få ind i hovedet og gå og synge, fordi de sætter sig fast.

Der er stille sange, som skildrer følsomme øjeblikke, som ”Tilfangetagelsen” og ”Tilgiv dem”. Sange, som på en flot måde beskriver det, som Jesus gik igennem i de svære øjeblikke. Sangene udmærker sig ved at være nemme at lære, nemme at synge, og så er det bare nogle virkelig gode melodier med flotte harmonier.

Derudover er det hele så flot og professionelt indspillet med musikere, der kan deres kram og et meget dygtigt kor med eminente solister. Albummet her har det hele, og der kan danses og hoppes, som børn nu elsker det, eller der kan lyttes og synges med, som andre elsker det. Torben Callesen har fået skrevet 15 super gode sange, som kan noget, og som samtidig har fantastiske budskaber.

Så skal du lytte til musik med dine børn/unge, så sæt dette album på og nyd det.

Kunstner: Gospelteens
Titel: Revolution – en for alle
Genre: Gospel/musical
Tilgængelighed: Diverse streamingtjenester

Her kunne din reklame være
Se også