Tro, Håb & Inspiration

Gode lejrtilbud i efterårsferien

Brighter, Discipeltræf og KKI - Kolding, Skanderborg eller Odder - efterårsferien byder på flere lejrmuligheder.

Efterårsferien er lige om hjørnet, og igen i år er der lejre og konferencer for unge rundt omkring i landet.

Brighter 2022

Brighter er den tilbagevendende tværkirkelige ungdomskonference, som i år finder sted på Acts Academy i Kolding fra den 19. til 22. oktober. Årets tema er: Commitment – for vi er kaldet til et liv i fuldstændig overgivet til Gud, fordi han har givet sig helt hen for os. Men hvordan ser et liv i commitment så ud? Det vil de forskellige talere give deres bud på.

Årets udenlandske taler er Jimmy Hong. Jimmy er en ungdommelig, levende og bibel-elskende prædikant. Han er født som koreaner i Tyskland, hvor han i dag er gift og har to børn – her er han kendt som en fantastisk forkynder. Derudover er han vært på sit eget program på YouTube og laver podcast’en “Kontext ist King”, hvor han på fremragende vis som bibellærer forklarer svære bibeltekster ud fra versenes kontekst.

Deltagere på Brighter kan høre Martins vilde vidnesbyrd.

De danske talere er Martin Bentsen, Rasmus Jonstrup, Rebekka Kongsted, Tobias Groen og Simon Jakobsen. Martin er en tidligere kriminel, der både blev opgivet af sin egen familie og til sidst også af det danske samfund. Men en dag var der en kvinde, som fortalte ham om Jesus, hvilket førte til en forvandling af hans liv! I dag er Martin præst i Oasekirken i Herning.

Derudover vil der være paneldebat og seminarer om bl.a. stress, klima, seksualitet, tro og lederskab. Så der er noget for enhver smag.
Se mere på brighter.dk, hvor du også kan tilmelde sig.

Discipeltræf 2022

Discipeltræf, som er arrangeret af KFS, afholdes igen i år i Skanderborg fra 15. til 19. oktober. Temaet i år er ”Tid til”. Sådan skriver KFS om årets tema: Tiden forsvinder. Andagt, afleveringer, skole, TikTok, træning, venner, dans, fest, Instagram, KFS, en ny tv-serie, en ny bog, kamp for klimaet, følg med i nyhederne, bekymr dig om fremtiden, mere skole, flere afleveringer, aftenbøn. Tiden forsvandt.

Hvor blev den af? Hvor blev Gud af? Er der stadig ’Tid Til?’. På lejren er der talere og masser af seminarer, som handler om den tid, vi står i, de muligheder, vi har og de valg, der skal træffes. Blandt talerne er Andreas Ipsen, Jakob Højlund, Lærke Søes og Kasper Bergholt. Seminarerne indeholder emner som ”Elsk muslimer”, ”Tro og videnskab”, ”Gud og krig” og ”hvad Bibelen er og ikke er”.

Der er i alt 13 seminarer, så der er nok at vælge imellem. På lejren er der selvfølgelig også tid til hygge, lovsang, fællesskab og samtale.
Læs mere på www.discipeltraef.dk

KKI efterårslejr

KKI (Kings Kids International), som hører under Youth With A Mission, har igen efterårslejr på Rudehøj Efterskole fra 16. til 21. oktober. Lejren er for børn og teenagere fra 3. klasse og op til 9. klasse, og de lover ”et brag af en efterårslejr”, som de skriver på hjemmesiden. Temaet i år er ”Come follow me”, med udgangspunkt i historien fra Markus 1, 17, hvor Jesus siger:

”Kom med mig, så skal jeg gøre jer til menneskefiskere”. På lejren vil undervisningen handle om, hvem Gud er, så vi derigennem også forstår, hvem vi selv er. Programmet forløber med formiddagsundervisning og workshops om eftermiddagen og aftenarrangementer med lovsang og forbøn. Der er workshops for enhver smag: Fodbold, undervisning og bøn, bagedysten, drama og band. Så der er noget at vælge imellem.

Læs mere på KKI 2k22 – YWAM Campaigns – Europe

Her kunne din reklame være
Se også