Tro, Håb & Inspiration

God sæsonstart i FC Udfordringen

Anfører Rasmus Adi Christiansen (billedet) har startet sæsonen med meget stærkt spil, siger sportschefen.

For førsteholdets vedkommende har det været en pointmæssigt stærk start i KBU’s Serie 1. Vi har spillet fem kampe, er stadig ubesejrede og har høstet 11 ud af 15 mulige point. Vi har spillet to uafgjorte kampe, hvor vi i begge kampe var klart bedst og burde have vundet. Så det har været en lovende start, hvor mange har præsteret godt, og hvor vi har spillet os i nærheden af en flot placering i den sjove ende af rækken.

Sæsonen er dog lang, og vi er inde i en periode, hvor vi desværre er ramt af mange skader, så vi får testet bredden af truppen de kommende uger. Heldigvis har vi en stærk og bred trup.
Vores andethold i serie 3 er kommet lidt blandet fra start med to uafgjorte og et nederlag. Men også der er der masser af kvalitet i truppen, så jeg er sikker på, der nok skal komme flere point på kontoen snart. Det samme gælder på vores 3.hold i Serie 5, der indtil videre har spillet en enkelt kamp i sæsonen, hvilket gav en sejr.
Også dameholdet er kommet godt fra start med en flot 3-0-sejr i deres første kamp.
Eneste malurt i bægeret er, at vi allerede er ude af pokalturneringen efter et 5-4 nederlag til Sønderbro Fight.

Er der nogen spillere, der har præsteret ekstra godt i opstarten?
Jeg kunne fremhæve mange. Men vores anfører på førsteholdet Rasmus Adi Christiansen er startet sæsonen enormt stærkt. Han har – sammen med sin makker på den centrale midtbane, Magnus Wiik – domineret vores modstandere og styret kampene for os. Rasmus har tidligere været plaget af skader, men har holdt sig fri for dem i opstarten og er lige nu i gang med at vise hele København, hvor dygtig en fodboldspiller han er, siger sportschef Peter Anthon.

Jonas Hauge, spillende assistent træner, hvad er dine forventninger til sæsonen?
– Vores fokus på førsteholdet er først og fremmest at blive ved med at udvikle os. Som fodboldhold og som fodboldspillere, men i lige så høj grad også som mennesker og som fællesskab. De to ting går hånd i hånd i en klub som vores. Vi fik ny træner i vinter, og han og jeg har siden januar arbejdet med nogle klare ideer og koncepter for vores måde at spille fodbold på, som jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt drengene har taget til sig. Samtidig oplever vi et omklædningsrum, hvor relationerne mellem spillerne styrkes dag for dag, hvor samtalerne handler og mere og andet end fodbold, og som flere og flere har lyst til at være en del af. Vi tror på, at begge dele er årsagen til, at vi har fået så flot en sæsonstart, som vi har. Vores forventninger til sæsonen er, at vi fortsætter den positive udvikling på begge parametre, siger han.

Her kunne din reklame være
Se også