Tro, Håb & Inspiration

Mystisk musik fra Kevin Max

Dette album er meget eksperimenterende, på grænsen til at være irriterende.

Denne plade kan nok bedst beskrives som digtoplæsning med elektroniske lydeffekter, hvor flere af teksterne handler om at være en robot. Lydbilledet minder ofte om musikken fra gamle computerspil.

Af de ni numre er der også “rigtige” sange på pladen. Fem i alt, men i samme lyd- og tekstunivers. Der er ingen af teksterne, der har noget med Gud eller kristendom at gøre. Man kan vel kalde dem science fiction digte. Pladen er billigere end normalt på iTunes, hvilket måske vil få flere til at købe den. Kevin Maxs stemme er god, som den plejer, men der er langt mellem de gode sange.

De bedste sange er ‘Pretend to Dance (I’m Not a Mannequin)’, som har en god melodi. Titelsangen ‘Romeo Drive’ handler om en kærlighedsrobot, der ikke elsker dig tilbage, men du kan gøre med den, hvad du vil; hvilket måske er en kritik af den verden vi lever i idag, hvor folk kan købe sex-robotter. ‘R U a Spirit’ er også rimelig ok.

Han var en del af supergruppen DC Talk, og hvor de to andre er gået mere mainstream, er Max vældigt eksperimenterende, men også kreativ og meget aktiv. Det er kun nogle få måneder siden, at hans forrige plade blev anmeldt her i Udfordringen.

Man må gå ind på hans hjemmeside for at finde ud af, hvad den dybere mening er for denne plade. Den er en udbygget udgave af en tidligere elektronisk EP, han har haft liggende på Soundcloud. Pladen fortæller en historie om en robot (Cybernetic), som forsøger at finde ud af menneskesjælens ophav.

Det hele foregår i fremtiden på jorden i 2079, hvor robotten Romeo Drive må finde allierede til hjælp med at finde mekanismen WWW (Wicked Witch of West), som kan give svar om fremtiden og mysteriet om Gud.

Kunstner: Kevin Max – Titel: Romeo Drive – Genre: Alternative Pop – Download: itunes.dk – Pris: 59 kr.

Her kunne din reklame være
Se også