Tro, Håb & Inspiration

Ni volontører rejser til Tanzania og Cambodja for Luthersk Mission

Ni friske, unge mennesker har sagt ja til at tjene Gud i Tanzania eller Cambodja i skoleåret 22/23.

Cambodja

Disse rejser til Cambodja i løbet af august: Det drejer sig om Julia Staugaard Jørgensen (20 år) fra Aabenraa og Sarah Storm Petersen (23 år) fra Nyborg, der begge skal arbejde i hovedstaden Phnom Penh i en børnehave tilknyttet organisationen Daughters of Cambodja, som hjælper unge kvinder ud af prostitution.

Desuden skal de undervise missionærbørn i dansk og gennem organisationen Flame give engelskundervisning til børn fra byens slumområder.

Desuden rejser vestjyske Rebekka Haakonsdatter Overgaard (20 år) fra Bøvlingbjerg og Katrine Nymann Sulkjær (20 år) fra Tarm til Siem Reap i det nordlige Cambodja. De skal dels undervise missionærbørn i dansk samt undervise cambodjanske børn i engelsk ud fra kirken i Siem Reap.

Tanzania

Benjamin Kjærgaard (22 år) fra Skjern skal være bogvolontør for Soma Biblia i Tanzania. Sammen med tanzaniske kolleger skal han køre rundt med mobile bogsalg ud fra hovedkontoret i Dar es Salaam og forlagsafdelingen i Arusha og sælge bøger og kristen litteratur. Zofia Due Kronborg Hansen (19 år) fra Skjern og Thea Friis Larsen (18 år) fra Nykøbing Falster skal til Iringa i den sydlige del af landet. Her skal de arbejde på den lutherske kirkes børnehjem i byen.

’Genbrugsvolontører’

To volontører, som var udsendt i skoleåret 21/22, genudsendes til Iringa til endnu et halvt år frem til udgangen af 2022. Det drejer sig om Lukas Nielsen (21 år), der skal fortsætte som bogvolontør for Soma Biblia, og Nikoline Fredensborg (21 år), der skal introducere de nye volontører til opgaverne på børnehjemmet i Iringa og gå ind i undervisningsopgaver på stedet.

Tanzania-volontørerne rejser de første dage af august, mens de fire, der skal til Cambojda rejser den 13. august.

Se også