Tro, Håb & Inspiration

Julealbum med masser af glæde

Zach Williams er hurtigt blevet en anerkendt kunstner i USA og har bl.a. lavet duetten ”There was Jesus” med Dolly Parton, som blev et kæmpe hit. Nu har han så lavet sit eget julealbum.

Dette er ikke julealbum med de klassiske julesange i deres normale arrangementer. Her er tale om et album i bedste gospel/blues/rock stil, med masser af trompet, guitar og live-stemning. Det er som at være til en jam-session, hvor et band bare hygger sig og har en fest – og det smitter.

Albummets første sang ”Christmas Time is here” starter festen, med rock/gospel, som gør mig glad over at julen er på vej – og så fortsætter festen med en meget frisk udgave af ”Mary did you know”. Der er både kendte og ukendte julesange på albummet. En smuk version af ”Silent night”, tro mod originalen, ”White Christmas” i en Elvis-agtig udgave og ”Go tell it on the mountains” som også er flot arrangeret.

Der er dog 2 sange, jeg vil fremhæve. ”That spirit of Christmas” er en smuk sang med ønsket om, at julens stemning og budskabet om Jesus vil holde hele året. Så er der det sidste nr. på albummet ”I don’t want Christmas to end”, som er lidt i samme boldgade, med budskabet og håbet om, at julens fred og glæde ikke må få ende. De er med til at fuldende albummet med julestemning og påmindelsen om fred, midt i hverdagen.

Zach Williams har en fyldig, lidt hæs stemme, som bare komplimenteres så godt af musikken. Efter flere gennemlytninger af dette album, bliver jeg mere og mere glad for det. Ganske enkelt: Lyt og bliv glad!

Kunstner: Zach Williams

Titel: I don’t want Christmas to end

Genre: Gospel/blues/rock

Tilgængelig: Diverse streamingstjenester

Her kunne din reklame være
Se også