Tro, Håb & Inspiration

Elisabeth og Rouven læste hele Bibelen på en måned

Eleverne på Acts Academy bruger mere tid med Gud. Og resultatet er mærkbart, fortæller forstander Lars Bo Olesen i et nyhedsbrev.

Danske Elisabeth Skov taler engelsk med sin tyske forlovede, Rouven Link, som hun mødte i Hillsong Kirken i Kbh. Nu går de på højskolen i Kolding, hvor de netop har deltaget i et intensivt forløb med bibellæsning. De skal giftes til sommer, hvorefter de flytter til København, hvor Elisabeth skal fortsætte sine studier på CBS, og Rouven vil søge arbejde.

”Morgenandagten Arise i dag skulle kun have varet 30 minutter, men efter lovsangen og en af elevernes tros-udfordrende indlæg, kom Guds ånd over flere af eleverne, og mange vidnede om umiddelbare helbredelser, der fandt sted. At leve et liv, hvor vi, trods modstand og svagheder, lærer at stole på Gud og skabe plads til ham i vores liv, er fantastisk.”

Det skrev forstander Lars Bo Olesen i sit nyhedsbrev fra fra Acts Academy den 5. marts. Brevet fortsætter med at fortælle om et særligt intensivt bibellæsningsprojekt, som eleverne har deltaget i.

Bevægelse og forandring

”Atmosfæren forstærkes måske af de mange elever, der i øjeblikket er i gang med en såkaldt “Bible Shred” (en bibel-optrævling, red.). Det betyder, at de intensiverer deres bibellæsning og personlige tid med Gud. 20% af eleverne læste hele Bibelen i løbet af februar. For andre er det enten Det Nye eller Gamle Testamente og for andre igen dele af Bibelen. Men alle er i gang, alle er i bevægelse og forandring,” skriver Lars Bo Olesen.

Læste Bibelen på 30 dage

Udfordringen har bedt to af eleverne, danske Elisabeth og tyske Rouven, fortælle om det særlige bibellæsningsprojekt, hvor de begge læste hele Bibelen i løbet af februar. Elisabeth og Rouven er forlovede og skal giftes til sommer. Og deres bibellæsningsprojekt er noget, de planlægger at gentage årligt fremover, fortæller de.

– Vi brugte bibelappen YouVersion til at ”shredde”. Bibelen blev derved inddelt i 30 sektioner, hvor vi derigennem kom igennem både Det Gamle og Det Nye Testamente på 30 dage. Det at læse Bibelen på 30 dage er noget, jeg stærkt vil anbefale andre at gøre. Det giver et helhedsoverblik, og du ser så mange paralleller mellem GT og NT. Dertil stråler Guds karakter igennem lige fra skabelsen til Åbenbaringsbogen, og én ting stod klart for mig: At han er den samme Gud i Det Gamle og Det Nye Testamente. En Gud, som øser ud af sin nåde, kærlighed og godhed. Da vi skulle læse hele Bibelen på så kort tid, blev det hurtigt Guds ord, som fyldte ens tanker og tid, og det var bare så fantastisk og livgivende. Min forlovede og jeg tænker, at vi vil gøre dette til en årlig tradition, fortæller Elisabeth.

Hun og Rouven skal giftes til sommer, hvorefter de vil flytte til Købehavn, hvor Elisabeth skal læse videre på Copenhagen Business School, og Reuven skal finde et arbejde. De er begge meget engagerede i Hillsong Kirken, hvor de mødte hinanden før højskoleopholdet.

– Vi drømmer sammen om at se mennesker fra hele verden og at leve et liv i mission for ham, slutter Elisabeth.

– Guds ånd kom over flere af eleverne, og mange vidnede om umiddelbare helbredelser, der fandt sted, fortæller forstander Lars Bo Olesen om den intensive bibellæsning på Acts Academy i februar.

Stor aktivitet på skolen

I nyhedsbrevet fortæller forstanderen også, at der er et rekordstort elevhold på 48, og at yderligere 1-2 personer er på vej.

– Det vælter ind med 2-dages besøgende i øjeblikket. Interessen for det, vi gør, stiger og stiger. Kom selv forbi, eller send nogen, du holder af. Alder er ingen hindring! Tilmeld dig på hjemmesiden, opfordrer Lars Bo Olesen.

Åbent Hus-dag

Lørdag den 6. april holder skolen OpenDay med deltagelse af Peter Prothero, som medvirker ved en profetisk gudstjeneste.

– Det er en fantastisk mulighed for at prøve skolen og alle mulighederne af helt gratis. Det gælder også vores ”Listen-konference” i slutningen af april, som handler om at leve et profetisk liv og sætte aftryk i samfundet med din gave, skriver Lars Bo Olesen og henviser til skolens hjemmeside for tilmelding.

Her kunne din reklame være
Se også