Tro, Håb & Inspiration

Felix Rejser udvider sortimentet med sportsrejse for unge

Efterspørgsel har fået Felix Rejser til at tilbyde grupperejser for unge med fokus på fællesskab.

Felix Rejser har netop lanceret et helt nyt produkt, nemlig en sportsrejse til Playitas på Fuerteventura. Stedet er et sportsresort, og det henvender sig til dem, der elsker at give sig i kast med alverdens forskellige sportsgrene. Der er dog også mulighed for at slappe af, bade og opleve lokalområdet. Derfor er der lidt til alle ønsker.

Felix Rejser tilbyder dette, da de af flere omgange har fået efterspørgsler på rejser, som er henvendt til unge. Birgitte van der Schaft fra Felix Rejser håber, at der er potentiale i den nye målgruppe.

”Vi kan høre, at de unge ønsker at komme på grupperejser med Felix Rejser for at være en del af et kristent fællesskab. Vi er spændte på, hvad dette kan føre med sig,” siger Birgitte van der Schaft og fortsætter: ”Vi vil meget gerne lave noget for de unge, så de også får del i alle de gode ting, man oplever på en Felix Rejse.”

Gadebetjent er rejseleder

Johannes Sode Medom er rejseleder for de unge.

Rejselederen er Johannes Sode Medom, der er bosiddende i København og til daglig arbejder som gadebetjent. Han er selv meget sportsinteresseret, uddannet crossfit-instruktør og planlægger at gennemføre en ironman inden rejsen. Mindre kan dog også gøre det. Der stilles ingen krav til deltagerne på denne rejse. Man skal blot have lyst til at komme med og være en del af det fællesskab, som rejsen lægger op til.

Johannes har som rejseleder store forventninger til den nye rejse, som finder sted fra den 20. – 27. august. Programmet på rejsen er ikke fastlagt på forhånd, da der skal være plads til at lave de aktiviteter, som deltagerne har lyst til. Hvad der ligger fast er, at gruppen mødes hver morgen til andagt, hvor dagens program aftales. Efter en dag fyldt med aktiviteter er der samvær igen om aftenen, hvor fællesskabet dyrkes.

Øen, Fuerteventura, er en del af de Kanariske øer. Der er et skønt klima, de smukkeste sandstrande, spændende kultur og et imødekommende folk. Det her er bare starten på eventyret for de unge hos Felix Rejser. Andre rejser er allerede i støbeskeen. Det næste, der skal prøves af, er en skirejse, også for unge.

Unge børnefamilier får deres egen rejse

Sportsresortet Playitas ligger på den kanariske ø, Fuerteventura. Fotos: Felix Rejser.

For at udvide kundekredsen yderligere bliver der i efterårsferien en rejse for børnefamilier. Turen går til Weissenhäuser Strand, som er et populært badeland og aktivitetscenter. Her findes også talrige aktiviteter, og alt foregår i selskab med andre familier. Her kan både voksne og børn få nye og langvarige venskaber.
Langvarige fællesskaber er faktisk noget, flere har oplevet at få på en Felix Rejse:

”For kort tid siden havde vi en dame igennem på telefonen, som fortalte, at de for 40 år siden var på en Felix Rejse, og de ses stadig hvert år og er med til hinandens fester. Dét vil vi gerne være med til, også sker for mange andre,” fortæller direktøren for Felix Rejser, Birgitte van der Schaft.

Læs mere rejserne på felixrejser.dk.

Her kunne din reklame være
Se også