Tro, Håb & Inspiration

Lovsang som styrker troen

Hillsong United har eksisteret siden 1998 og har udgivet 14 live albums og 4 studie albums – og her kommer nr. 5 i rækken af studiealbums.

Normalt, når jeg tænker Hillsong United, så er det med masser af guitar og rock – så dette album overraskede mig virkelig.

Det er et fantastisk album, helstøbt, harmonisk og med tekster som rammer, udfordrer og styrker min tro. Der er hele 15 sange på albummet, som varer 1 time og 21 minutter, så der er virkelig noget at komme efter. Det som særligt gør indtryk på mig, er den fred som der er over dette album. Det er min oplevelse, når jeg lytter. Jeg oplever en glæde og styrke i min tro og får lyst til at tilbede.

Solisterne, som bl.a. tæller Joel Houston og Taya Smith-Gaukrodger, synger eminent og musikken omfavner deres stemmer utrolig flot. Det hele er flot arrangeret og en nydelse at lytte til. Den første sang ”Days like these (Trust you”) sætter standarden for hele albummet og så kommer den ene dejlige lovsang efter den anden.

Ikke alle er lige nemme at synge med på, men alle tekster har en dybde, som vidner om et liv i tro. Albummet slutter med en speciel version af den gamle gospel klassiker ”Swing low, swing chariot” (På albummet er titlen blot ”Chariot”). Den synes jeg godt, at jeg kunne undvære, men ellers kan jeg varmt anbefale dette flotte album, som jeg vil mene er det flotteste Hillsong United album, der er lavet.

Kunstner: Hillsong United

Titel: Are we there yet

Genre: Lovsang/rock

Download: Alle streamingtjenester –

Her kunne din reklame være
Se også