Tro, Håb & Inspiration

Familier kan komme på praktisk missionstur med YWAM

Efter en vellykket tur til Letland for to år siden, arrangerer YWAM Danmark igen praktisk missionferie for hele familien. Enlige er også velkomne.

Andagt, lovsang og fællesskab er naturligvis en vigtig del af turen til Letland. Foto: Letlandsturen 2022, YWAM Denmark.

”Pak arbejdshandskerne til en uges eventyr for håndværkere og andre med intelligente og generøse hænder, der ønsker at gøre en forskel”, lyder invitationen fra YWAM Danmark, når turen går til Letland den 30. juni – 6. juli

Missionsturen går til byen Liepaja, hvor YWAM Letland har et stykke jord og center, der skal bruges til seminarer og lejre, og hvor man ønsker at tilbyde gode rammer til familier, som kan komme og søge genoprettelse, finde hinanden og finde Gud. Trods indsatsen i 2022 trænger stedet fortsat til en kærlig, praktisk hånd for at nå sit fulde potentiale, og der er opgaver til både øvede og mindre øvede praktiske hænder.

”Vi var afsted første gang i 2022, og det blev en uforglemmelig uge, hvor børn og voksne arbejdede side om side. Vi fik malet, savet, lavet mad over bål, lavet el, vand, sunget, fældet træer, delt liv, spist kage, badet i havet, lavet tag – alt sammen i højt humør og i godt fællesskab,” fortæller arrangørerne.

En lille gruppe tager afsted nogle dage i forvejen og gør klar til arbejdet. Hele gruppen har fælles opstart søndag aften d. 30. juni på centeret, hvor deltagerne møder hinanden og får overblik over dagene. Man skal selv sørge for transport til og fra Liepaja. Rejsen kan foretages via fly til Riga, via færgeruter fra Sverige/Bornholm, og de køreglade kan selvfølgelig også tage hele turen i bil gennem Tyskland og Polen.

Interesserede kan læse mere på ywam.dk. Her kan man også tilmelde sig facebookgruppen for turen.

Her kunne din reklame være
Se også