Tro, Håb & Inspiration

Apostolsk Kirke fejrer 100-års jubilæum på Sommercamp i Kolding

Peter Prothero er en velkendt skikkelse i Apostolsk Kirke i Danmark.

Apostolsk Kirke i Danmark kan i 2024 fejre 100-års jubilæum. Sommercampen i Kolding bliver derfor i år en jubilæumsfejring, hvor temaet er ALTID TROFAST. Søndag formiddag er der jubilæumsgudstjeneste i Samværket.

Med afsæt i Hebræerbrevet kap. 12, 1-2 vil Apostolsk Kirke i løbet af campugen fra den 6. – 12. juli se tilbage på det, Gud har gjort. Men ugen bliver også med blikket rettet mod fremtiden i forventning om, hvad Gud kommer til at gøre fremadrettet. Arrangørerne lover spændende talere fra ind- og udland. Blandt andet kan deltagerne se frem til undervisning af Bruce Monk fra New Zealand og Peter Prothero fra England, som begge har en lang historie med Danmark og Apostolsk Kirkes netværk.

På campens nye hjemmeside, sommercamp.nu, kan man løbende holde sig opdateret om ugens program. Jubilæet markeres også med udgivelsen af ”Jubilæumsbogen”, som kan købes på stævnet. Bogen fortæller om livet i de apostolske kirker de sidste 20 år og tager læseren med ind i kernen af, hvad Apostolsk Kirke er, og hvad der har ført kirken derhen, hvor den er nu. Den indeholder også personlige oplevelser om at finde Jesus, blive helbredt og være en del af fællesskaber i kirken, på lejre og sommercamps.

Se også