Tro, Håb & Inspiration

Langfredags live-album med Chris Tomlins mest kendte sange

Chris Tomlin er et kendt musiknavn i det kirkelige landskab – og mange har måske uden at vide det, sunget nogle af hans sange: ”Good, Good Father”, ”Our God” eller ”How Great Is Our God”.

Med reference til påsken har Tomlin netop udgivet et nyt live album: ”Live at Good Friday” (Live fra Langfredag). Et dejligt album, som giver en oplevelse af at være til koncert med tusinder af andre og sammen synge sange, der lovpriser Gud. Albummet udmærker sig ved at være en samling af nogle af Chris Tomlins bedste sange. Bl.a. de tre ovennævnte sange, og også det populære nyere nummer ”Holy Forever”. Indlevelsen fra et fantastisk engageret publikum kan mærkes og medvirker til at give en smag af en storslået koncertoplevelse.
Imellem nogle af sangene læser pastor Darren Whitehead fra Nashville skriftsteder op, som minder os om påskens budskab: Hvad Jesus gjorde for os ved at dø på korset og stå op igen. Skriftstederne supplerer sangene på en rigtig god måde.
Chris Tomlin har udgivet mere end 20 albums og har 3,6 millioner månedlige lyttere på Spotify. Så har du ikke hørt ham før og har lyst til at høre ny kristen musik, som synges i mange kirker – også i Danmark – så lyt til dette album. Her får du sange, som er nemme at synge med på og som giver dig påskens budskab i en dejlig musikalsk oplevelse.

Artist: Chris Tomlin.
Titel: Live at Good Friday.

Tilgængelighed: Alle streamingtjenester.

Her kunne din reklame være
Se også