Tro, Håb & Inspiration

God solid electro-pop

Tauren Wells er 34 år. Han er fra Houston, Texas, USA. Til trods for sin unge alder har han alligevel stor erfaring med lovsang. Først som medgrundlægger af bandet Royal Tailor, senere som soloartist.

Tauren Wells gik solo i 2016, hvorefter han blev signet til sit nuværende pladeselskab. Citizen of Heaven er hans 2. studiealbum.

Musikken har et moderne lydbillede præget af elektroniske genrer som EDM (Electronisk Dance Music) og elektronisk popmusik med masser af synths og effekter. Pladen er fyldt med fængende numre, der meget nemt kan gå hen og blive ørehængere.

Sangen Miracle er et af de numre, der hænger ved. Like You Love Me er et formidabelt popnummer, der hylder Guds storhed og godhed. Det er et af de fængende numre, man næsten ikke kan undgå at få på hjernen.

Sange som Famous For (I Believe), Done og Carry On er mere traditionelle, men har alligevel det storslåede over sig, der får sangene til at hænge sammen med resten af pladen. Pladens blanding af stille sange og upbeat popmusik gør det muligt at lytte til pladen uden at skulle være i festhumør.

Takstmæssigt er sangene præget af personlige fortællinger om, hvordan Gud har brudt ind i svære situationer og ændret alt. Også Guds storhed og kærlighed til os bliver flittigt brugt som grundlag for sangteksterne.

Alt i alt er pladen en god pop-udgivelse, der giver et moderne bud på, hvordan lovsang kan lyde.

Nogle vil måske mene, at musikken er for poppet, men det er her, man kan lytte til de mere traditionelle sange, som føromtalt. Hvis man er til mere traditionel lovsang, er pladen nok ikke for dig. Ellers er den bestemt værd at lytte til.

Her kunne din reklame være
Se også