Tro, Håb & Inspiration

Blød pop med kristent indhold

David Dunn er en kristen singer/songwriter, som fik sit gennembrud, da han var med i sæson 2 af musikprogrammet ”The Voice”. Siden er det blevet til 7 album, og nu er han ude med album nr. 8, som har fået titlen ”Boys”.

David er en artist med en klar kristen profil. Sangene handler om Guds fantastiske godhed. Derfor kan det undre, at titlen på albummet er ”Boys”. Men det skyldes, at titelsangen er som et brev, skrevet til hans sønner, om at leve livet som en kristen, men også at søge dybere og finde mening i det, man møder.

De to første numre er behagelige og med gode omkvæd. Derefter synes jeg, det begynder at ligne hinanden lidt for meget, indtil jeg kommer til nummeret ”Hymn of an Addict”, et smukt, roligt nummer, hvor han synger: ”I think I found Jesus, or something like Jesus, someting like freedom, is breathing its way into my soul”. Jeg fornemmer den fred, han har fundet og genkender den i mig selv. Et rigtig dejligt nummer.

Musikalsk er det lidt ensformigt med det samme stabile beat næsten hele vejen igennem. Det egner sig super godt til radioen, og sangene med de gode omkvæd kan sagtens blive radio-hits. Davids stemme er behagelig, men forsvinder lidt, når han er i det lave leje. Til gengæld giver det en WOW-effekt for mig, når han i sangen ”Story of History” synger igennem med virkelig power. I øvrigt et rigtig godt nummer, som jeg er ret vild med.

Kan du lide at have kristen pop/R&B, som bare kører i baggrunden, kan jeg anbefale dette album.

Kunstner: David Dunn
Titel: Boys
Genre: Pop/R&B
Tilgængelighed: Alle streaming tjenester –

Her kunne din reklame være
Se også