Tro, Håb & Inspiration

Afslappet lovsang

Special Musick (ja, sådan staves det) er en duo bestående af de to Jars of Clay medlemmer: Charlie Lowell og Matt Odmark.

Dette er en instrumental lovsangsplade i genren LoFi, hvilket betyder enkel og ikke for kompliceret musik. Instrumenterne er keyboard og guitar (og trommeprogrammering). Albummet er udgivet på musikforlaget Integrity Hosanna, som har stået for mange fremragende lovsangsalbums gennem årene med store navne som Ron Kenoly, Don Moen og Paul Wilbur (og mange flere).

Albummet minder lidt om, når en gæsteprædikant/evangelist gerne vil have, at der spilles lidt stille, instrumentalt klaver, mens forbønnen foregår. Her er der dog mere end bare klaver. Still Worship (LoFi Vol. 1) er behageligt at lytte til. Selvom det ikke er et album, hvor der lægges op til, at man skråler med, så er det svært ikke at nynne med på enkelte af sangene.

Der er valgt både nye og ældre sange til repertoiret i denne LoFi udgave. En af de nyere er sangen Available, som var med på den seneste udgivelse fra Elevation Church: Graves into Gardens (live), fra 2020. En dejlig sang, som nok ikke fik så meget opmærksomhed, fordi sangen The Blessing stjal billedet fra denne udgivelse.

En af de “ældre” sange er How He Loves fra 2005. Afslutningsnummeret er The Lion and the Lamb, som er opløftende at lytte til og én af dem, man nynner med på, også selv om man ikke rigtig kender den. Så jeg var nødt til at finde frem til originalen for at høre, hvordan den er “i virkeligheden” (for jeg var ikke sikker på, om jeg havde hørt den før).

Sangen er skrevet af Brenton Brown m. flere og er en sang med masser af “power” uanset hvilken version, man hører (cover-version eller ej). Pladen er velegnet til baggrundsmusik indenfor, når man har gæster eller udenfor, mens man laver havearbejde.

Kunstner: Special Musick
Titel: Still Worship LoFi, Vol. 1
Genre: Lovsag
Download: itunes.dk – Pris: 79 kr.

Her kunne din reklame være
Se også