Tro, Håb & Inspiration

Fremragende debut af dansk popkunstner

Jeg kan nogle gange have det lidt svært ved danske kunstnere, som forsøger at gebærde sig på engelsk i deres musik. Kombiner det med, at mange kristne popmusikere, efter min mening, generelt har det med at falde i den fælde, som gør, at musikproduktionen får deres passion til at føles meget påtaget.

Selvom jeg havde de førnævnte reservationer i mine gennemlytninger af Josefines debut-EP, så gik det langsomt op for mig, at mange af de problemer, jeg normalt kunne finde i moderne overproducerede popalbums på den kristne scene, var vendt på hovedet i denne udgivelse. Hvilket medførte en meget mere autentisk og prisværdig oplevelse.

Mange moderne popudgivelser fra kunstnere med kristen baggrund har en tendens til at lyde som om, at musikken kommer i første række, hvor lyrikken så herefter er skræddersyet til at passe til de ørehængende rytmer og melodier. Dette medfører ofte, at passionen bliver lidt tabt i produktionen og kommer til at lyde lidt, ja, falsk.

I Josefines tilfælde er der derimod en stærk følelse af, at hun har en virkelig levende passion for Jesus og den frigørelse, han har bragt hende. Musikken føles skræddersyet til hendes overraskende stærke stemmes formidling af budskabet, hvilket lader et meget mere genuint og troværdigt vidnesbyrd bevæge sig igennem musikken. Dette skal også Joachim Engell, manden bag musikproduktionen, have meget stor cadeau for.

Jeg kan anbefale at lytte til denne fremragende debut, når man går en tur en solrig dag i naturen, eller hvor man nu normalt går hen for at finde noget fred fra hverdagens stress og jag. Det er det perfekte scenarie til at lade Josefine minde os om den kærlighed, som Gud har til os, og den glæde, som den bringer.
Joey Lønsmann Jensen

Her kunne din reklame være
Se også