Tro, Håb & Inspiration

Superliga-debutant for AGF beder til Gud før hver kamp

– Det er en drøm, jeg har haft hele mit liv, sagde en forpustet Frederik Ihler om sin debut for AGF kun 17 år og 15 dage gammel.

Frederik Ihler blev AGF’s tredjeyngste debutant nogensinde i en kamp mod AaB den 9. juli.

Ved sin superliga-debut for AGF var Frederik Ihler kun 17 år og 15 dage gammel.
Frederik Ihler har tidligere lavet masser af mål for AGF’s ungdomshold, og pladsen på AGFs førstehold har været en barndomsdrøm for ham, fortalte han ret forpustet i et interview på banen efter debutkampen.

Kampen endte dog med, at AGF led et 1-0 nederlag til nordjyderne.

Troen med på banen

Superliga-debutanten kommer fra en kristen familie, og ”måske er det troen på de højere magter, der har flyttet bjerge”, vurderer Århus Stiftstidende.

Selv udtrykker han det lidt anderledes:

– Jeg har ét ritual, og det er, at jeg beder til Gud, når jeg står op og lige inden kamp. Jeg føler, det giver mig en tro, en kraft, som gør, at jeg ved, at der altid er noget bag mig, siger Frederik Ihler til Århus Stiftstidende.

Se også