Tro, Håb & Inspiration

Walisisk trio lægger hårdt ud

Brødrende Ben og Sam Taylor samt deres nære ven Nathan Beaton har faktisk lavet musik sammen i en ti års tid nu. Det startede alt sammen med, da fem mand startede bandet Written in Kings tilbage i starten af sidste årti. Mens bandet er blevet mindre, har succesen fået vokseværk, og bandet har ændret navn til Paradise Now og udgiver nu, med større forsinkelse pga. en vis virus, deres debutalbum We Never Die på Tooth and Nail Records.

Det er lidt svært at beskrive Paradise Nows lyd til nogen, som ikke kender dem. Det er ikke en kompliceret sammensætning, men her er dog stadig en relativ ambitiøs blanding af rock og elektropop, endda med små metalelementer, som man ikke hører så tit.

Albummet er en blanding af numre fra tidligere EP’er og helt nye tracks. Det kan godt høres, da der ikke er nogen større tematik, som skinner tydeligt igennem.

Produktionen sidder dog lige i øjet, og der er ikke nogle pludselige hop i kvalitet, som gør det akavet at lytte til i én køre. Lyrikken kan godt være lidt tæt på det flyvske, men bandet er dog gode til at holde det hele meget relaterbart, så lytteren har noget at hægte sig på.

Om det så er en sang, der er mere klassisk kærlighedsbaseret som “Haunt Myself”, eller et mere spirituelt nummer som “Heaven Close”, så er der en god håndfuld rammende lyriske punkter, som den mere indsigtsfulde lytter vil kunne gribe fat i. For ikke at nævne de spandevis af catchy hooks og melodier, som bandet har øst ned i denne dejlige debut.

Hvis man er glad for bands som Skillet, eller generelt godt kan li’ alternativ rock, så er Paradise Now helt klart et band, som man skal holde øje med. Det vil også være en udmærket plade til jer popfans, som gerne vil prøve noget lidt mere langhåret. Lad jer ikke skræmme væk af det første nummer “Bring Me His Head”, som er et lidt sjovt valg at starte pladen med, da det klart er det hårdeste bandet er igennem samtlige 11 numre.

Kunstner: Paradise Now

Titel: We Never Die

Genre: Alternative / Pop-Rock

Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også