Tro, Håb & Inspiration

Gammel gruppe tilbage med noget på hjerte

The Imperials er en amerikansk gruppe, som har været aktive i over 55 år. Det har været med skiftende medlemmer, som bl.a. Amond Morales og Russ Taff. I dag består gruppen af Ron Hemby, Paul Smith, Rick Evans og Rod Fletcher. Gruppen har vundet flere Dove awards og andre priser for deres musik igennem årene.

Der har været stilhed om gruppen siden 2010, men nu har de udgivet en EP med 5 sange. Stilen er pop/gospel/lovsang. Det er en EP, som viser, at gruppen stadig har noget på hjerte og stadig har noget at give. De fire gruppemedlemmer har alle rigtigt gode stemmer, som harmonisk passer utroligt godt sammen. Sangene er arrangeret sådan, at stemmerne udnyttes til fulde, og det er skønt at lytte til, synes jeg.

Det første nummer, jeg hørte, er ”Blessed”, og den kom straks på min playliste. En dejlig sang med et omkvæd, som er nemt, og jeg kunne straks synge med. Sangen handler om, at vi alle kan opleve Guds velsignelse og hjælp i livet. En dejlig sang, synes jeg. Alle fem sange har dog noget at byde på og er flot arrangeret. For mig betyder det meget, at der er harmoni og god klang og lyd, og det opfylder disse sange til fulde.

“No Shortage” har noget gospel over sig, og så har de taget et tidligere hit ”I’m Forgiven” med i et fedt arrangement. Jeg kunne fremhæve hver enkelt sangs kvalitet, men lyt selv og få din egen oplevelse. Hvis du kender til The Imperials fra tidligere, så giv denne EP et lyt. Den er det værd.

Kunstner: The Imperials
Titel: Blessed
Genre: Pop/gospel/lovsang
Tilgængelighed: Alle Streamingtjenester

Her kunne din reklame være
Se også