Tro, Håb & Inspiration

41 kommende konfirmander mødtes på lejr om kerneværdier

Konfirmanderne kom fra flere forskellige menigheder i Damark.

Luthersk Mission har afholdt konfirmandlejr fra 7. – 9. oktober på Midtjyllands kristne friskole i Herning.

Temaet var LM’s fire kerneværdier: frit evangelium, troværdig bibel, tydelig mission og nådegaver i funktion. Det foregik med en undervisningstime om hvert emne fredag aften og lørdag formiddag. Om valget af tema sagde frimenighedspræst Andreas Ipsen, som også underviste, at det er de vigtigste temaer, også for kristne som ikke er en del af LM.

Ja med hjertet

Formålet med lejren var helt klart: ”Vi holder denne lejr, fordi vi gerne vil, at I ikke kun siger ja med munden, men med hjertet, når I skal konfirmeres,” sagde frimenighedspræst Peter Rask til de unge i sin undervisningstime.

De 41 deltagere kom fra flere LM-frimenigheder i Danmark, men der var også deltagere fra folkekirken og to valgmenigheder.
Lejren sluttede med et besøg i Baboon City, et legeland, hvor både deltagere og ledere hyggede sig, som afslutning på lejren.

Her kunne din reklame være
Se også