Tro, Håb & Inspiration

Glad og dejlig at lytte til

Brian Fomsgaard er musiklærer i Aarhus på en kristen friskole og han er en mand der ofte ses med et smil, på de billeder han sender ud. Det mærkes på en måde også i hans musik. Den er glad og gennemtænkt og jeg nød at lytte til den.

Som udgangspunkt er jeg ikke fan af at blande temaer. Men Brian Fomsgaard slipper ret godt af med det. Det var kun da julesangen kom at jeg lige tænkte det ikke var den rette sæson.

Men Brian forsøger, og lykkes i at forsøge, at skrive og producere sange der hylder de tre ting, der betyder mest for ham, nemlig det musiske, familien og troen på Gud.

Jeg syntes han slipper rigtig godt af sted med dette album. Han bruger mange forskellige lyde, instrumenter, solister og laver flere gode harmonier. Sangene er velskrevne og vel produceret. Det er dansk pop rent lydmæssigt, med nogle enkelte sange på engelsk, og det kan bestemt noget.

En af sangene gjorde specielt indtryk på mig. Sangen “Lad de små børn” den får en inderlighed med en sød barnestemme og Brian formår at passe sin egen stemme ind i den ro, inderlighed og generelle stemning der er i sangen.

Til sidst vil jeg gerne drage fokus på den sidste sang på cd’en da jeg syntes den var ekstra fin. Den hedder ”I will meet you there” og den har et utrolige godt feel – lidt gospel, lidt oh happy day i introen, laid back og mega hyggelig. Den handler om hvordan Gud vil møde os lige hvor vi er, fylde os op og tage os ind til ham.

Brian har lavet stort set det hele selv, og som han siger. Måske er det mere hjertevarmt end stramt og cool, men han er stolt og glad.

Det er altså, efter min mening, et godt album og værd at lytte til.

Kunstner: Brian Fomsgaard Titel: ”Sangen, Kærligheden, Kongen”
Genre: højtid/pop/lovsang Forhandler: Spotify

Link til video:

Se også