Tro, Håb & Inspiration

Fantastisk energi og stærke tekster

Det er bare lige ud af posen. Foden vipper, smilet breder sig. Simpelt, enkelt, men slet ikke banalt. Det er bare godt sangskriveri. Godt produceret. Fedt leveret.

Carrollton har med “Everything or nothing” udgivet et album, som forhåbentligt bliver lyttet til af mange, for det fortjener det. Albummet begynder virkeligt stærkt. Åbningsnummeret lægger en høj standard, men resten følger godt med.

Det er varieret samtidigt med, at det har en fantastisk energi, som udløses i velproportionerede mængder.

Det er egentligt en oplevelse af to halvdele.

Første halvdel består af uptempo sange. Her er melodierne iørefaldende. Anden halvdel får et slow-tempo country udtryk og stille sjælere. Det fungerer også rigtigt godt. Der er en særlig ærlighed over alt, som lyder af Nashville. Især nummeret “Giving it all to you” emmer af steelguitar og terts-harmonier, men ikke desto mindre, så giver det mening.

Hvis man skal sætte en enkelt overskrift på albummet “Everything or nothing”, må det være Håb. Albummet er gennemsyret af tillid og overgivelse til Gud. Carrolltons tekster centrerer sig om en Gud, som er alt håbs Gud. En Gud som de kan håbe på, selv i de tider hvor livet ikke er, som vi måske havde håbet. En Gud som lytter.

Albummets næstsidste nummer “Promises” er et rigtigt fint bud på en poplovsang, som kunne nå helt over Atlanten og ind i en dansk kirke – Hvem ved?

Torben Schmidt

Her kunne din reklame være
Se også