Tro, Håb & Inspiration

Unionen lever

Et nyt amerikansk band har set dagens lys. Billy Smiley fra White Heart har sammen med Petras John Schlitt dannet dette nye band Union of Sinners & Saints sammen med en flok andre dygtige musikere.

Guitaristen Jason Fowler kan også synge, hvilket han gør udmærket i små glimt, ellers er det John Schlitt der er forsanger stort set hele vejen igennem i sædvanlig sikker stil.

Stilen er hård rock som vi kender den fra Petra og White Heart. To sange er genindspilninger: Independence Day og Beyond Belief henholdsvis fra pladerne Power House og Beyond Belief. Ellers er der tale om helt nyt materiale. En gammel salme af metodistpioneren Charles Wesley har fået nyt liv, og er det sidste nummer på skiven.

Musikken svinger og sangene er gode. De gamle kan endnu! Old guys rule, er titlen på en af sangene, og er samtidig en meget god beskrivelse af pladen. Man skal lige vænne sig til, at høre Independence Day uden Rick Florians stemme fra White Heart, men når først man har gjort det, fungerer dette nummer også rigtigt godt.

De etablerede kristne stjerner stå i kø for at få lov til at være med. F.eks. er superguitaristerne Dann Huff (Giant, Michael Jackson, White Heart), Phil Keaggy (sig selv) og Bob Hartman (Petra) alle forbi og giver en solo. Tidligere Imperials-forsanger, Ron Hemby, synger backing på et nummer, og Michael W. Smith spiller Hammond orgel på to sange. Peter Furler (Newsboys) spiller trommer og synger backing på et par numre. Desuden medvirker flere eks-medlemmer af både White Heart og Petra (som John Lawry, Chris McHugh, Brian Wooten o.a.).

Jeg håber det bliver til flere end denne ene udgivelse med Union of Saints and Sinners, og den kan varmt anbefales.

Kunstner: The Union of Sinners & Saints Titel: The Union of Sinners & Saints Genre: rock Download: itunes.dk Pris: 69 kr.

Her kunne din reklame være
Se også