Tro, Håb & Inspiration

Storslået julealbum

Bedste julealbum siden det storslåede album “Our Christ-mas” fra 2006, hvor datidens største kristne stjerner troppede op og skabte sand julestemning. Hvis du kun skulle købe én ny juleplade, så er det denne her!

Tommee Profitt er producer og var et ukendt navn for mig, men har formået at lave et storslået julealbum, der kan høres mange år fremover. Udover plader leverer han også musik til film, tv-serier og computerspil.

Når man skal skal finde ny julemusik, handler det tit om at finde noget neutralt og traditionelt, man kan have kørende som baggrundsmusik uden at genere nogen, men det er sjældent musikalsk interessant. Her får man begge dele. Spændende, nyskabende arrangementer af kendte sange, som stadig kan bruges som stille baggrundsmusik.

På dette album er der et utal af stjerner. Familiebandet ‘We the Kingdom’ gør det super på ‘We Three Kings’. Crowder laver en uigenkendelig version af ‘Go tell it on the mountains’. Godt, man har teksten, så man kan genkende den, men god er den.

Kari Jobe og Chris Tomlin leverer varen som altid. Lidt af en overraskelse at Avril Lavigne pludselig dukker op på sangen ‘What Child Is This?’ (Såvidt jeg ved er hun ikke en kristen, men til jul er de fleste vel religiøse.) Hun gør det også godt.

Der er også sange, der ikke er lavet så meget om. ‘O Holy Night’ er flot i sig selv, og det ville være synd at lave for meget om på den. Godt fremført af Tommy Wells og Svrcina (det er ikke en stavefejl).

‘Away in a Manger’, ‘It Came upon the Midnight Clear’ og ‘O Little Town of Bethlemhem’ er meget traditionelle, gode og fine, men måske en smule kedelige.

Vi får lidt gospelstemning på ‘Angels we have heard on High’ med Nicole Serrano i forgrunden.

Der er to sange “uden stjerner” – ellers står de i kø for at være med. ‘O Come O Come Emmanuel’ er med kor og ‘God Rest Ye Merry Gentlemen” er instrumental.

Her kunne din reklame være
Se også