Tro, Håb & Inspiration

Veloplagt Williams

God live stemning fra Moody Teatret i Austin (Denne Moody var dog “bare” en rig mand fra Texas, der lavede en fond, og ikke den kendte vækkelsesprædikant).

Pladen lægger ud med lydklip fra en brændende forkynder, der taler om at være “i Jesus” for at få mest muligt ud af livet, og så er der ellers masser af god musik med fuldt band (inklusivt hornorkester). Mange af sangene kommer fra Williams seneste (tredje) skive, men også nogle få sange fra de foregående to plader. Han deler også sit stærke og ærlige vidnesbyrd om, hvordan han efter at være opvokset i kirken kom ind i musikverdenen (da han nu ikke kunne blive professionel basketballspiller) og havnede i et stof- og alkoholmisbrug, indtil han vendte tilbage til Gud i 2012.

For to plader siden lavede han et scoop og sang en duet med country-sangerinden Dolly Parton ved navn There Was Jesus. På denne live-indspilning gentages sangen, dog ikke med Dolly, men med en kvinde med en dybere stemme ved navn Kadie Lynn, men det fungerer imellem dem stemmemæssigt (en god sang er en god sang uanset, hvem der synger den).

Den eneste anden rigtige duet på denne live-plade er sangen Jesus’ Fault, hvor Ben Fuller kigger forbi. Til koncerten havde de nadver for alle de tilstedeværende som oplæg til sangen Flesh and Bones (We remember) (Live). Som lovsangsleder havde han altid svært ved at finde en god lovsang til nadveren i kirken, så han endte med selv at lave en, og det blev til denne sang.

Jeg har nævnt det før (i en tidligere anmeldelse): “Zach Williams har en stor stemme. Kun ganske få kan synge hvad som helst og få det til at lyde godt. Man får en fornemmelse af, at hvis han sang fra telefonbogen, ville det stadig være værd at lytte til.“ Han har en lidt hæs stemme med en fyldig klang, som er vældig behagelig at lytte til.

Køb den!

Kunstner: Zach Williams
Titel: Austin City Limits Live at the Moody Theater
Genre: Pop/Rock
Download: itunes.dk – Pris: 99 kr.

Her kunne din reklame være
Se også