Tro, Håb & Inspiration

Ønsker vækkelse

Tredje album fra Zach Williams fortsætter i samme sikre stil. En amerikansk anmelder kalder stilen for Southern pop (sydstatspop) for at vise, at der er et country-twist i musikken. Der er “Nashville-instrumenter” med udover, hvad man normalt hører i popmusik (steel guitarer og violiner).

På sin forrige plade lavede han et scoop og sang en duet med countrysangerinden Dolly Parton. Den sang får stadig opmærksomhed og vinder priser i USA.
Der er kun én duet denne gang, nemlig på sangen ‘Jesus’ fault’ med Walker Hayes, men næppe en sang, der går over i historien. Der er to sange om vækkelse.

Først åbningssangen Big Tent Revival, der lægger stilen for resten af albummet og er en af pladens bedste; og så sang nr. 5, som hedder Like a Billy Graham Revival, en mere stille sang, der husker tilbage på vækkelsesmøder med afdøde Billy Graham. En optagelse af Billys stemme, der citerer Joh. 3:16, dukker op midtvejs i sangen.

Sangen Praise Open Prisons har en intro, hvis backing vokaler giver associationer til Rolling Stones-sangen Sympathy for the Devil (men det er også den eneste lighed mellem de to). Zach Williams har en stor stemme. Kun ganske få kan synge hvad som helst og få det til at lyde godt. Man får en fornemmelse af, at hvis han sang fra telefonbogen, ville det stadig være værd at lytte til.

Det forrige album havde måske lidt flere gode sange, men dette album er helt sikkert også værd at lytte til. Man får noget for pengene med 15 forskellige sange med gode evangeliske tekster, der ønsker at fremme Guds rige.

Når man lytter, så er der pludselig en masse mærkelige lyde og snak før og efter sang nr. 16. Det er fordi, det er en musikvideo, og det giver ikke så meget mening, hvis man ikke ser videoen.

Kunstner: Zach Williams
Titel: A Hundrede Highways
Genre: Pop / Rock
Download: itunes.dk – Pris: 119 kr.

Her kunne din reklame være
Se også