Tro, Håb & Inspiration

Juleplade med humor

Crowders forrige lovsangsudspil hed ‘Milk and Honey.’ Nu, hvor han skulle lave en juleplade, synes han, det var naturligt at kalde den for ‘Milk and Cookies.’

Der er velkendte sange, men også helt nye, og endelig er der sange over kendte tekster eller omkvæd. For eksempel er omkvædet til sangen ‘I’ve Heard About You’ teksten fra salmen ‘Joy to the world’, bare med en ny melodi. Ud over sangene er der indimellem julefortællinger, som enten lægger op til et nummer eller forklarer efterfølgende.

Det var der nok brug for, da der også synges om julemanden og nisser. Fx forklarer han, at julemanden, hvis oprindelige navn var St. Nick (Nicolaus), sikkert vidste mere om at tjene Jesus, end han selv gør. Efter flere gennemlytninger bliver disse historier en smule kedelige, men så kan der heldigvis trykkes ‘skip’.

Der er ingen forklaringer til, hvorfor der er nisser med, men de har fået deres egen sang om arbejdsrettigheder, som ikke virker helt fair, hverken ift. deres lønninger eller overtidsbetaling, i sangen ‘The Elf song’. En af pladens bedste sange er ‘The Ballad Of Mrs. C (she’s sick of the beard),’ hvortil Crowder for nyligt har afsløret i et interview, at når der synges “She’s tired of his crazy career, and she’s sick of the beard”, så handler det nok mest om hans egen kone og skæg. Om vi så får Crowder at se uden fuldskæg inden for den nærmere fremtid, vil tiden vise.

Den velkendte sang ‘Go Tell it on the Mountain’ fremføres i en bluegrass-udgave, hvor der synges duet med countrysangeren Ricky Skaggs. Det er et vellykket nummer. ‘White Christmas’ i en rocket version har man hørt før, men ikke på denne måde, hvor en banjo ligger og pumper sammen med el-guitaren.

Den sidste rigtige sang hedder ‘December 26th (Auld Lang Syne)’, hvor omkvædet er den kendte nytårssang brugt i mange amerikanske film.

Kunstner: Crowder

Titel: Milk & Cookies: A Merry Crowder Christmas

Genre: Pop / Rock

Download: itunes.dk

Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også