Tro, Håb & Inspiration

Udmærket opfølger

Andet album fra We The Kingdom er ude nu, og det er de sluppet ganske godt fra.

Jeg havde svært ved at få armene ned efter det første album, så jeg var spændt på dette nye udspil fra familiebandet med Cash til efternavn. (Så vidt jeg har kunnet finde frem til, er der ingen familierelation til det afdøde ikon Johnny Cash.)

Denne gang er bandnavnet også titlen på pladen. Sidste plade blev markedsført som en lovsangsplade og der var da også lovsange på den, men det var meget mere (rent musikalsk) end en typisk lovangsplade. Denne gang har stilen fået mærkatet Southern Rock (i USA). Det er dybest set en god blanding af pop, rock, gospel og lovsang.

Der er 12 sange denne gang, og den 13. er en gentagelse af den første, men i et andet mix. Umiddelbart var der flere gode sange på den forrige indspilning. På denne er der to helt fantastiske sange, og så en bunke sange, som er ok fine, men lettere middelmådige og ikke så spændende (rent musikalsk).

Den ene fantastiske sang (efter min mening) hedder Deep End. En funky rocksang, hvor alt fungerer, og anlægget bør skrues godt op ved gennemlytning.
Den anden er popsangen If I Gave You My Heart. På den forrige plade var jeg lidt hård ved popsangen, der rundede albummet af (fordi den faldt meget udenfor ift. alt det andet), men denne popsang er super god med et medrivende omkvæd, og er klart en af pladens bedste sange.

Sangen Count The Stars (Be There For You), som er en af de “ok” sange, er en pompøs ballade, lidt i stil med I Don’t Wanna Miss A Thing af Aerosmith fra soundtracket til filmen Armageddon.

We The Kingdom er et spændende band, som er værd at følge. Indimellem minder de om 70’er bandet Fleetwood Mac og andre bands fra den periode, og andre gange er de meget nutidige i deres udtryk.

Kunstner: We the Kingdom
Titel: We the Kingdom
Genre: Pop / Rock
Download: itunes.dk – Pris: 89 kr.

Her kunne din reklame være
Se også