Tro, Håb & Inspiration

’Den største hykler var mig selv!’

Den amerikanske komiker John Crist fortæller nu, hvorfor han har trukket stikket i 8 måneder. I juli stod han frem med en uforbeholden undskyldning for sin opførsel overfor de mennesker, han har såret, og han erkender, at han har vanæret Jesu navn med sin opførsel.

Komikeren fortæller åbent om sine forkerte valg i en fire minutter lang Instagram-video.

The Christian Post skriver, at dette var komikerens første opslag siden november, hvor Charisma New bragte en artikel om, at han havde været involveret i sexchikane af flere kvinder. John Crist indrømmede selv, at han kæmpede med ”seksuel synd og afhængighed”.

På det tidspunkt skulle komikeren netop i gang med en landsdækkende turné, og Netflix havde lanceret en special feature med hans komedier. Men turnéen blev aflyst, og Netflix droppede showet.

Jeg har syndet og såret andre

Nu, otte måneder senere, fortæller John Crist i sin video, at mange kristne har prøvet at hjælpe ham siden afsløringen.

– Det var absolut ikke fortjent i lyset af de valg, jeg havde taget i mit personlige liv, indrømmer han og tilføjer:

”Jeg har truffet mange dårlige valg i mit personlige liv…jeg har truffet mange valg, som har skadet mig selv og såret andre. Det har bragt skam over mig selv og haft konsekvenser. Jeg kan se jer i øjnene og erkende, at det var mine beslutninger og ingen andres. Det var ikke nogen andres skyld.

Jeg tog disse valg. Jeg havde et problem, og jeg havde brug for hjælp,” siger John Crist i videoen.

Det knuste skal heles

“… Det mest pinlige i hele sagen er det, at den største hykler i denne sag var mig selv. Jeg viste en person på internettet, som jeg ikke levede op til privat,” indrømmer komikeren, der ofte har gjort grin med kristnes hykleriske adfærd i forskellige sammenhænge.

Han fortæller, at han i de sidste 8 måneder ofte har følt sig fristet til at udgive nye humoristiske opslag, men har valgt at ”hele de knuste dele af sig selv” i stedet.

Videoen med John Crists bekendelser blev set af over 300.000 i løbet af fire timer. Og de fleste kommentarer var opmuntrende.

“Hans nåde er ny hver morgen,” skrev en af følgerne. ”Lev i Hans kærlighed og kend Hans kærlighed og del det trofast med andre på denne side af forløsningen!”

Her kunne din reklame være
Se også